Kysymys

Lähetysnopeus ja siihen vaikuttavat tekijät?

  • 22 elokuu 2014
  • 1 kommentti
  • 1011 katselukerrat

Eli hommasin vuoden alusta 4g reitittimen ja siinä on 4g liittymä jne. Aluksi kun otin käyttöön liittymän niin kuukauden ajan siinä oli 40mb latausnopeus ja 15mb lähetysnopeus. Nykysin (6kk jälkeen) minulla on normaalisti 15mb lataus ja 2mb lähetysnopeus. Tilanne on suoraansanottuna V*tuttava koska tunnen että minua olisi kustu silmään. Paikkana toimii siis Kouvola/Myllykoski. Olen tyytyväinen kyllä latausnopeukseen ja siihen ettei netti pätki, mutta toi lähetysnopeus v*tuttaa eniten.

Nyt joku saunalahdella työskentelevä voisi tehdä asialle jotain oikeasti. Sivunnekin on niin vaikeita etten oikeasti löydä edes sähköpostiosoitetta mihin ottaa yhteyttä mutta sen sijasta tarjotaan jotain 5e/min puhelinpalvelua ja OmaSaunalahtijuttuja.

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Oletko aina käyttänyt yhteyttä samassa paikassa? Oletko kokeillut muualla...? Millainen on signaali nyt ja millainen oli ennen kuin ongelmat alkoivat?

Mikä 4G reititin käytössä?

Noin heikko latausnopeus ja lähetysnopeus kertoo lähinnä siitä, että signaali on heikko. Oletko kokeillut ihan yksinkertaisesti vain siirrellä 4G reitittimen paikkaa parempaa signaalia hakien? Onko reitittimessä ollenkaan mitään ulkoisia antenneja vai sisäiset antennit? Jos ulkoiset pienet nysäantennit, niin niitä kääntelemällä ja etsimällä oikean asennons, voi nopeus nousta aivan erilaisiin lukemiin.

Saunalahdelle ei voi asiakaspalveluun lähettää sähköpostia, täältä palstalta tavoittaa moderaattoreita ja lisäksi OmaSaunalahdesta voi lähettää viestin asiakaspalveluun. Asiakaspalveluun puhelut eivät maksa 5e/min vaan mpm/pvm.

Osallistu keskusteluun