Kysymys

Laskutus

  • 22 toukokuu 2012
  • 4 kommenttia
  • 2718 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Laskuilmoitus Saunalahdelta

   Postilaatikko 

Lisää tähti  laskuilmoitus@saunalahti.com 11. toukokuuta 2012 10.03
Vastaanottajat:sähkö@posti
Vastaa | Vastaa kaikille | Lähetä edelleen | Tulosta | Poista | Näytä alkuperäinen
Hei,

olet saanut laskun Saunalahdelta. Tässä sinulle laskun tiedot, joilla voit maksaa sen pankkisi verkkopalvelussa.

Asiakkaan nimi: asd
Asiakasnumero: 0000
Laskun numero: 0
Laskun päiväys: 16.05.12

Tilinumero: ---
Bic: DABAFIHH
Saaja: Saunalahti
Viitenumero:--
Eräpäivä: 30.05.12
Summa: 12,97
Virtuaaliviivakoodi:-

Voit katsoa laskun tarkemmat tiedot OmaSaunalahti-palvelusta (https://oma.saunalahti.fi). Tutustu myös asiakaspalvelusivuihimme www.saunalahti.fi/asiakaspalvelu

Saunalahti Asiakasinfo:
www.elisa.fi/uutiset/saunalahti

Ystävällisin terveisin
SaunalahtiOnko tuo lasku vai ilmoitus siitä että joskus tulee sellainen? (ja en ole soittamassa mihinkään / kirjautumassa mihinkään joten asian voi kertoa vaikka tässä :)  )

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moikka!

Sinulle on tullut lasku sähköpostiin ja voit maksaa sen verkkopankissa tai Oma Saunalahdesta. Postitse lähetettävä paperilasku on maksullinen. Elisa suosittelee e-laskua, joka on ilmainen  ja helppo tapa maksaa laskut.

Laskusi eräpäivä on mainittu 30.05.2012.
Käyttäjätaso 1
selvä. ihmettelin vaan kun tuo oli saapunut sähköpostiin 11. toukokuuta 2012 10.03 vaikka laskun päiväys on vasta  16.05.12 mutta nyt tiedetään sekin sitten :)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Laskut tulee jo reilusti ennen niiden eräpäivää valitsemaansa paikkaan oli se sitten e-lasku, sähköposti, tekstiviesti-ilmoitus tai sähköposti. Paperilaskusta en tiedä, kun en ole koskaan sitä itse tilannut. Mutta se paperilaskutus maksaa ja yhtä hyvin laskun näkee Oma Saunalahdestakin, joten vuodessa tekee suurta säästöä, kun siirtyy ilmaiseen laskutukseen.

Itse käytön suoraveloitettavaa e-laskua. E-laskun määrittelyyn tarvitset laskusi viimeisimmän viitenumeron ja asiakasnumerosi ja verkkopankista haet e-laskun tarjoaja Saunalahti-nimellä. Seuraava lasku tulee suoraan verkkopankkiin, josta sen voi maksaa napin painalluksella tai antaa verkkopankille luvan maksaa laskun puolestasi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Max- kirjoitti:
selvä. ihmettelin vaan kun tuo oli saapunut sähköpostiin 11. toukokuuta 2012 10.03 vaikka laskun päiväys on vasta  16.05.12 mutta nyt tiedetään sekin sitten :)

Hämäävää tosiaan ja tuota on tullut ihmeteltyä. Se menee ilmeisesti niin, että silloin 11. toukokuuta on lähtenyt tiedot  laskutuksesta sähköisessä muodossa sekä asiakkaille että Itellalle. Itella sitten tulostaa, pakkaa ja toimittaa paperilaskut, jotka oli siis ajastettu lähtemään Itellan lähettämöstä (vai mikä lie) silloin 16. toukokuuta.

Osallistu keskusteluun