Kysymys

LTE ongelma täydellisestä signaalista (~-50dbm) huolimatta

  • 7 huhtikuu 2013
  • 27 kommenttia
  • 2547 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

27 kommenttia

anonymous kirjoitti:
Tuota, missäs se toinen kaapeli on ? LTE vastaanotto/lähetys vaatii kaksi anteenia - toinen pystyyn ja toinen vaakaan. Toki parabolista saa ne molemmat kulmat, mutta silloinkin tuplakaapelointi ? Eli onkos nettitikun toiseen ulkoisen anteenin liittimeen kytketty kaapeli ?

Ei ole vielä. Tätä en tiennytkään.

Toinenkin antenni on jo, mutta sen rp-sma johto vaan on niin lyhyt ettei siitä ole iloa koska en saa niitä tarpeeksi lähekkäin ilman jatkojohtoa jota ei tällähetkellä ole (eikä kyllä rp-sma ts9 adapteriakaan). Meinaatko että stabiloisi nopeuden? Kaikkeahan voi kokeilla 🙂 Paljonkohan joku matalahäviöinen 1.5metrin pätkä vaimentaa, jos lyön semmosen tohon gridin jatkoksi että ylttää mokkulalle?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Istaria kirjoitti:

Ongelmahan siis ei ole se, etteikö kenttää löydy. Kenttä on aivan loistava. Tiedonsiirtokin maksimissaan 85-90mbit/s joka on jo enemmän kun mitä odotin.

Laitoin huvikseni pari kuvaa Internetin ihmemaahan, koska palstalaiset varmaankin arvostaa tälläistä 🙂 Otin katolle vielä 1.2m halkaisijalla olevan 900MHz 3G-antennin varayhteydeksi, mutta se on vielä asentamatta.

Anyway, päivitystä sen verran että firmware ei auttanut. Takaisin piirustuspöydälle. Toivottavasti jokin auttaa koska harmittaa moinen vehje tyhjänpanttina.

Edit: nyt en taas sitten saa enää millään tätä kusemaan. Hyvin lataa torrentti 6 megatavua sekunnissa ja pingitkin pysyy muutamassa sadassa millisekunnissa. Hyvä näin tietysti mutta olishan se ollut kiva tietää miksi näin ja missä vika oli alunperin. Toivottavasti ei uusiudu.

Vaihda/laita toinenkin antenni 4G malliin, jospa sitten jo viilettäisi LTE. :smileycheesy:

Tuolla näistä kaksois juitsusta ->

http://www.3g-antennit.fi/category/56/monitaajuusantennit-4gdual-carrier-2100mhz--4glte-8001800mhz

Osallistu keskusteluun