Kysymys

Lumia 2520: Laitetta ei voi rekisteröidä verkkoon

  • 18 huhtikuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 933 katselukerrat

Hommasin Lumia 2520:lle Saunalahden mobiili 3G:n ja en saa sitä nyt toimimaan. Kun laittaa kortin sisään ja koittaa yhdistää verkkoon se valittaa, että "Laitetta ei voi rekisteröidä verkkoon. Yritä myöhemmin uudelleen tai ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi jos ongelma jatkuu" Sen jälkeen mobiililaajakaistan alla lukee, että ei palvelua.

Olen koittanut muuttaa APN asetuksia, missä Elisa-yhteyden alla lukee "internet", mutta se ei anna muuttaa kyseistä asetusta.

Koitin tehdä muut asetukset, joissa lukee "internet.saunalahti", mutta ei suostu toimimaan niinkään. Miten siis Lumia 2520:lla (tai muulla RT-tabletilla) saa asetukset oikein Saunalahden liittymää varten?

3 kommenttia

http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/36/

Oletko muistanut käynnistää laitteesi uudelleen asetuksien jälkeen? Toimiiko liittymä muilla laitteilla esim. puhelimella?
Olen käynnistänyt laitetta useampaan otteeseen.

Tuon sivun mukaan asetusten pitäisi olla oikein, kun kortin numerosarja alkaa 14...

Missä lie vika?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Matsomppi kirjoitti:

Olen käynnistänyt laitetta useampaan otteeseen.

Tuon sivun mukaan asetusten pitäisi olla oikein, kun kortin numerosarja alkaa 14...

Missä lie vika?


internet siellä pitäisi olla APN:n kohdalla kyllä. 

Kokeilehan nyt vielä varuiksi sitä korttia toisessa laitteessa, puhelimessa tai muussa ja kerro mitä se siinä tekee. Kysyykö muuten PIN-koodin?

Jos ei lähde toimimaan niin lisäilehän asiakasnumerosi käyttäjätietoihisi, ja huutele niin tarkistellaan sitä liittymää vähän täältäkin päästä. 

Osallistu keskusteluun