Kysymys

matkapuhelinverkko ei toimi

  • 4 kesäkuu 2014
  • 13 kommenttia
  • 2371 katselukerrat

Vaihdoin puhelimeni liittymän tänään dna:sta saunalahteen, liittymään kuuluu netti mutta puhelimen matkapuhelinverkko ei toimi. olen käyttänyt puhelimen kiinni useampaan kertaan ja yhdistänyt uudelleen mutta tulosta ei näy. puhelimenani toimii samsung galaxy trend, kun koetan tilata saunalahden yhteysasetuksia puhelimeeni saan viestin jossa lukee ''Valitettavasti emme voi toimittaa palveluasetuksia automaattisesti käyttämääsi puhelinmalliin. Voit määritellä asetukset puhelimeesi internetsivuiltamme löytyvien ohjeiden mukaisesti.'' jos joku minua fiksumpi osaisi neuvoa kuinka matkapuhelinverkon saa päälle niin olisin kiitollinen!

13 kommenttia

älä kiirehi, mulla ei oo toiminut 3G kohta puoleentoista viikkoon, joten ei sussa oo vika vaan verkossa.
Otitko uuden numeron vai numeronsiirron dna:n liittymästä?

Numeronsiirto kestää muutaman päivän ja siitä tulee viesti, kun se tapahtuu.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
siljuuu kirjoitti:
Vaihdoin puhelimeni liittymän tänään dna:sta saunalahteen, liittymään kuuluu netti mutta puhelimen matkapuhelinverkko ei toimi. 
Tarkoitatko tällä nyt sitä, että puhelin ei löydä verkkoa ollenkaan (ei voi soittaa, lähettää viestejä jne,) vai, että internet-yhteys ei toimi?
numerosiirron dna:lta otin, WiFi yhdityy kyllä ja silloin netti toimii kyllä, mutta liittymän oma netti siis ei pelaa. puhelut ja viestit toimii myös normaalisti
Käyttäjätaso 6
Jos lisäät asiakasnumerosi profiiliisi, niin voin katsoa liittymän vielä.

Olihan asetukset tarkistettu? Eli tärkeimpänä APN = internet.saunalahti

http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/196/
asetukset on tarkistettu mutta muutosta ei näy
Kokeile Elisan asetuksia eli

APN =  internet
Käyttäjätaso 6
siljuuu kirjoitti:
asetukset on tarkistettu mutta muutosta ei näy

Jos puhelimessa on jotain vanhoja asetuksia käytössä, niin suosittelen vielä poistamaan ihan kaikki asetukset ja jättämään sinne vain yhdet. Tällöin puhelin voi käyttää vain tätä asetusta. Sinun liittymälläsi toimii nimenomaan pelkästään internet.saunalahti 🙂
puhelimessa ei ole valittavana kuin elisan internet, saunalahden omaa internetti painiketta ei ole näkynyt puhelimessa ollenkaan
Käyttäjätaso 6
Sinne pitäisi pystyä luomaan kokonaan uusi yhteysosoite, eli tuota voisi koittaa ja mennä noille Saunalahden asetuksilla tämän jälkeen :)

Voit koittaa testata korttia myös vielä tuttavan/perheen muissa puhelimissa. Toimiiko netti tuolloin?
Olen koettanut luoda uuden yhteysosoiteitteen, mutta jostain syystä osoite ei tallennu vaikka luomisen jälkeen käynnistäisi puhelimen uudelleen. Kokeilin korttia myös muissa puhelimissa, muttei pelitä vieläkään.
ota saunalahen mokkula niin peuhaa
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No sinullahan oli tärkeä tieto 2 vuotta vanhaan keskusteluun! :?

Osallistu keskusteluun