Vastattu

Megadataetu ja 4G kysymys

 • 28 kesäkuu 2014
 • 18 kommenttia
 • 2170 katselukerrat

Eli oikeastaan aika simppeli kysymys...Kuuluuko myös 4G-verkon käyttö megadataetu-sopimukseen?

Kiitos.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Teemikko 30 kesäkuu 2014, 13:18

Hei a_noun123456,tervetuloa Palstalle!Saunalahti Megadataetuun ei kuulu ainakaan tällä hetkellä 4G-verkon käyttö, ainoastaan 3G. Asia on auki Saunalahden Ideapajan puolella osoitteessa http://wiki.saunalahti.fi/t5/Saunalahti-Ideapaja/LTE-MegaDataetu-k%C3%A4ytt%C3%A4jille/idi-p/364983
Katso alkuperäinen viesti

18 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Hei a_noun123456,

tervetuloa Palstalle!

Saunalahti Megadataetuun ei kuulu ainakaan tällä hetkellä 4G-verkon käyttö, ainoastaan 3G. Asia on auki Saunalahden Ideapajan puolella osoitteessa http://wiki.saunalahti.fi/t5/Saunalahti-Ideapaja/LTE-MegaDataetu-k%C3%A4ytt%C3%A4jille/idi-p/364983
Säilyykö multisimmit jos vaihtaa Mobiililaajakaista 4G?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos päivität
 • nykyisen Mobiililaajakaistasi kohdasta Yleiset > Tuotteiden päivitys Mobiililaajakaista 4G -sopimukseksi, säilyy multiSIM-palvelu edelleen käytössä.
 • Päivitin mutta lähtee ilmeisesti vasta päivän vaihtuessa toimintaan? 😞
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Juu, näin juuri. Muutos tapahtuu loppuunsa vuorokauden vaihteessa. 🙂
  Ei löytänyt mokkula tänään 4G verkkoa. 😞
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Onhan sinulla käytössä 4G-verkkoa tukeva nettitikku?
  Huawei E5776s
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +2
  Onhan se käynnistetty uudestaan? (Liittymätyypin vaihtumisen jälkeen tulee päätelaite käynnistää uudelleen) Ja ei ole pakotettu 3G verkkoon? Ja sillä alueella on kuuluvuus kartan mukaan 4G kuuluvuutta?
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Vilaisin tilanteesi. Liittymä on pävittynyt ok. Sinulla on tosiaan useita simmejä. Yksi simmeistä (loppunumerot 3611) ainakin sattui silmään että siinä ei löydy 4G koska se on niin vanha, mutta esim. pääsimmilläsi jonka kortin numero on viimeisten numeroiden osalta 312 toimii 4G. Alueella on juuri sattumalta nyt tänään vikatilanne lähimmässä 4G tukiasemassa. On kyllä selvityksessä meillä. Jos sulla joku noista simmeistä on 4G kännykässä niin voisi liikenteessä katsoa onko 4G:tä näkyvissä muuallakaan. Ihan täydellinen sijainti ei ole 4G:hen kun on pitkälti tuon yhden tukiaseman toiminnan varassa se. Tuossa on 3G tukiasema paremmassa paikassa ja siihen vielä odotellaan ensi vuoden puolella sitten LTE:tä.
 • Heitin pää simmin mokkulaan niin 4g löytyi. Mutta keski nopeus 6M tulikohan haukattua *****aa? Pitääkö nyt vaihtaa muut kortit uudempaan malliin? Maksaako jotain? Kännykkä ei ole 4g.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Vilkaisin vielä tuota aluetta uudelleen ja tarkistin tukiaseman. Se on nyt vielä nollattu sen vikatilanteen jälkeen. Jos vieläkin tulee tasaisesti heikohkoa yhteysnopeutta niin todennäköisesti enempää  ei tuohon osoitteeseen tällä hetkellä saa nopeutta 4G:ssä. Tarvisi 4G päivityksen tuohon lähemmäiselle tukiasemalle. Jos 4G pidät niin voidaan me noita simmejä veloituksetta vaihtaa joissa haluat 4G:tä käyttää ja tietenkin voi vaihtaa 3G:kin. Merkkasin tietoihisi jos olet yhteydessä asiaan liittyen.
 • Nyt on käyty simmit päivittämässä. 1,5h sitten. Ei yhdistys verkkoon. Kiinteänettikin lopetti toimintansa. 😞 Onneksi löytyy Sonerankin kortteja jolla pääsee muuten 20M.
  Ei ole numerokaan enään näköjään käytössä. Maksulliseen numeroonko nyt pitäisi soittaa??
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Asiakaspalvelumme on kyllä aina auki ja samassa numerossa. Asiaasi niin tässä saattaa olla kyse siitä että multisim liittymissä tällä hetkellä tänään tulleen tiedon mukaan sim-korttien vaihdot päätyy virhetilaan. Asia on tutkinnan/korjauksen alla.
 • Maksulliseen numeroon jouduin soittamaan . Ja joudun soittamaan uudelleenkin kuin samalla tilasin uuden gidiboxin joka oli väärä. Miksi asiakas joutuu maksamaan kuin elisa mokaa?
  40min 3,40€ maksoi Saunalahden moka mulle + väärään digiboxin kävin viemässä liikkeeseen. Nopeampi oli viedä kuin taas jonottaa puhelimessa.
  15M nopeustesti näyttää. Onkohan mitään päivitystä tulossa mastoihin?

  Osallistu keskusteluun