Kysymys

Miksi tab 3 ssa ei toimi kentät välillä toimii välillä ei

  • 9 syyskuu 2014
  • 8 kommenttia
  • 48351 katselukerrat

Milsi tab 3 ssa ei toimi kentät välillä toimii mutta kun menen kaupunkiin tai toiseen kuntaan tai kylälle jossa on eri masto kuin kirkonkylällä niin se toimii tavallisesti kun aina sammuttaa wi-fi verkon nii  se hävittää kaikki kentät ja koittaa toimia onko sitten antenneissa vikaa?

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tästä kysymyksestä ei kyllä ymmärtänyt parhaalla tahdollakaan mitään. Voisitko vähän selventää mitä nyt oikein tapahtuu? Jos kyse on siitä, että Samsung Galaxy Tab 3 laitteesi ei toimi Saunalahden 3G liittymällä joka paikassa yhtä hyvin, niin se on ihan normaalia 3G-verkoissa.
Että tämä kyseinen laite ei löydä kenttä tai no löytää ja kadottaa vain yhdellä aluella eli täällä kirkonkylällä mutta muuten toimii. Tänään on ilmoitettu asiakaspalveluun asiasta ja he lupasivat soittaa vikapalvelusta.
asia selvitetty ei kuuluvuusaluetta keskellä kirkonkylää...:smileyangry:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Missä päin tuollainen Kirkonkylä on? Onko tarkempaa paikkakuntaa/taajamaa lähellä?

Voisin vilkaista toimivuutta uudelleen.
hpguru kirjoitti:
Hei.

Missä päin tuollainen Kirkonkylä on? Onko tarkempaa paikkakuntaa/taajamaa lähellä?

Voisin vilkaista toimivuutta uudelleen.

Senhän voi kukin itsekin samalla tavalla katsoa täältä:

http://www.elisa.fi/kuuluvuus/
Valtimo ja asun suunnilleen missä lukee Valtimo keskellä kylää.
Niinku tulee ruksin kuva ja se aina toimii jos on 1 tai 2/4 kenttää se saattaa yhdistää mutta 1-4 minuutin päästä katkiaa ja asiasta on 2 kertaa ilmoitettu mutta ei olla saatu vastausta ja huokailuttaa koko asia.

Yksi päivä oli häiriö sillä mastolla jonka valot näkyvät parvekkeelle ja pihalle nii se toimi jonkun muun maston yhteydellä ja se toimisentään kun tuo yks yhteys joka on kotini läheisyydessä. Ei se vaan toimi vaikka kuuluvuus kartalla on 3 tähteä eli täydet.

Saunalahdelta tuli yks päivä viesti ja siinä sanottiin että 3G-verko kuuluvuus on huono vaikka nytten on täydet ja oon keittiössä joka on haaste toiselle operaattorille. Viestissä sanottiin että pitää vaihtaa 2G-verkkoon mutta se on hidas ja en kuitenkaan vaihtaisi koska maksan 3G-liittymästä. Ihmettelen yhä miksi yhteys ei katkea jos on yhdistetty wifi yhteyteen. Toivoisin että tutkisivat.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kartasta näkyy, että sekä 3G että 4G yhteydet ovat saatavilla. Oletko kokeillut 4G LTE -yhteyttä? Valtimon keskusta-alueella on peittoa hyvin 4G:lle. Tästä huolimatta pääsisit normaalisti 3G-verkkoon tarvittaessa.

Jos yhteystyypille 4G ei ole mitään tarvetta ja haluat saada 3G:n toimivaksi, niin kannattaa laittaa moderaattorille viestiä palstan kautta, esim. nimimerkille Ammattimies, hänen profiilista. Jos 3G katoaa välillä, 3G-pakotus yleensä parantaa toimivuutta eli pysyvyyttä siinä, mutta 2G-verkkoon siirtyminen on sitten manuaalista hommaa.

Rajataksesi vikaa, olisi enemmän kuin suotavaa kokeilla toimivuutta toisen laitteen kautta, onko tietoa käyttäytyykö noin jonkun tuttavapiirin älypuhelin tai mokkula osoitteessasi? Jos testaus ei onnistu, vikailmoituksen jättö onnistuu toki ilmankin tuota.

Osallistu keskusteluun