Kysymys

Milloin tulee 4g reitin prepaidiin?

  • 14 marraskuu 2014
  • 33 kommenttia
  • 58150 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

33 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Sehän riippuu paljon siitä missä se katto menee. Itselläni oli Soneralla vielä reilu vuosi sitten 50GT datakatto, enkä kertaakaan saanut sitä rikki. Riitti vallan hyvin minulle. Ihmisillä on erilaisia tarpeita.

Dna:lla taitaa olla Suomessa edelleen myynnissä joku liittymä mitä mainostetaan rajattomana, mutta ehdoissa mainitaan että 100GT jälkeen nopeus lasketaan 4 megabittiin. Aiemmin taisi olla jokaisella operaattorilla sopuimusehdoissa maininta "kohtuukäytöstä" jonka jälkeen operaattorilla on oikeus leikata nopeutta. Nyt ei taida enää olla.

Onhan nuo datakatot Ruotsissa säälittävän pieniä, pakko myöntää. Toivottavasti Suomeen tulisi vähän parempi malli. Soneralla oli mielestöni ihan hyvä 4G paketti, 50GT/kk (19.90), ja sen jälkeen liaäpaketit 2e/10GT.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
En lukenut kaikkia vastauksia, mutta tämä Verkkokaupa härveli taitaa olla yksi edullisimmista 4G- reitittimistä.

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/10869/dmncv/Netwjork-N-4G-WiFi-reititin

Tuokki
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Onhan noita vieläkin halvempia, mutta kysyjä haki kyllä reititintä missä sim-kortti laitetaan suoraan laitteeseen, eikä tuollaista mikä vaatii vielä erikseen 4g mokkulan. Tuollehan tulee jo aika suolainen hinta mokkulan kanssa.

Itse voisin tosin tuota harkita, josko tuo ei katkoisi jatkuvasti yhteyttä TP Link MR 3220:sen tavoin. Mutta pahoin pelkään että tuossa on yhtä tehoton usb portti. Monihan valittelee ettei edes tunnista tikkua jatkojohdon kanssa.
Käyttäjätaso 1
Kyllähän 50 gigaa ehkä monelle riittää, mut se nyt on vaan sellanen periaate kysymys miks nyt pitää mennä 90 luvulle takasin.

Sittenhän noita gigoja tulee aika lailla kun alkaa streamaamaan videoita ihan muutama tunti youtubella riittää datan kasvatuksen...saatika siitä jos ruvetaan elokuvia streamaan tai tv kanavia!

Ruotsissa tavalliseen kännykkään saa vaan 500MT/kuukausi ei sitä paljoa edes perussurffata sillä. Mut puhelut ja tekstiviestit kyllä pitää olla ilmasia :smileyhuh:

No mut ne on ainakin suht koht hävinnyt asiakkaana...

Taitaapi porukalla olla kuitu tai koaxiaali pääyhteytenä, siis niillä kun tykkää että näitä mobiili versioita pitää rajoittaa.

Joo no onneksi Suomen viestintävirasto on jotakin, Ruotsin vastaava PTS tanssii ihan operaattoreiden ehdoilla : (

Puhutaan aina siitä kuidusta ja pistetään miljoonia maaseudulle rakentamiseen kun valtaosa omakotitaloista on aivan ilman sitä asuttiin sitten Göteborgissa, Malmössä, Tukholmassa tai Happarannalla!

Kyllä mun mielestä on viisaampaa rakentaa ja kehittää 4G verkkoa jota jokainen saa käyttää asu ne sitten vuokralla, asumisoikeus kämpissä tai omakotitalossa!

PS. Onkohan porukka käyny Suomesta ostamassa 4G reitimiä, sattumalta näin että kaikki Comviqin routterit oli menny kaupan hyllyltä vaikka niitä oli siellä hyvin monta. On vaikee uskoa että Happarantalaiset ois ostanu kaikki. No toivottavasti siinä tapauksessa ovat saanet toimiin....! Olihan netissä joku aukasu ohjelma, mutta itse en ole kokeillut....
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Lukituksen saa kyllä purettua maksullisella koodilla ( 10e), mutta siinä saa olla tarkkana ettei tee virheitä. Tuolla joku kertoilee miten on vihdoinkin onnistunut purkamaan koodin, pitkän taistelun jälkeen.

ScreenShot016.jpg

Saattaa tosiaan olla että Kemiläiset ja Torniolaiset on käynyt ostamassa nuo reitittimet pois kuleksimasta. Itse en kyllä viitsi alkaa värkkäämään, kun on aina mahdollista että purkista tulee brikettiä..
Käyttäjätaso 1
Ok kiitos!

Joo en mäkään ala ton kanssa värkkäämään sen kummemin, siis eihän mulla itsellä edes ole tota routteria kun en sitä ostanu just ton lukituksen takia. 500kr+10e...on kyllä viisaampaa tilata routteri jostain missä on lukitsematon!

Ärsyttää muutenkin nää ns brändätyt vehkeet....ei niiden kanssa tule muutakun ongelmia!

Oli ne sitten reitittimiä, digibokseja ym...

Varsinkin tässä rajalla on nähty kun haluu käyttää hyväkseen kahden tai useamman maan palveluita, kännykkäverkkoja, maanpäällistä ja satelitti tv:tä yms!

Noi brändätyt vehkeet joko ei toimi tai pistää ohjelmat siihen järjestykseen kun itse haluavat ei mitä käyttäjä itse haluaa!

että kyllä siinä mielessä olen ennemmin valmis maksamaan hiukan enemmän niin saa itse olla ohjaimissa jos nyt niin sanotaan ; )
Aiemmin mainitsemani harvilon 4G/LTE MiFi saapui.
Toimi laakista DNA 4g verkkoon, nolla säätöä.
Hallintaliittymä hieman pelkistetty, en nähnyt mahdollisutta lukita tiettyyn verkkotaajuuteen.
Ulkoisen antennin liittäminen ei optiota.
Hieman hidas speedtestin mukaan, mutta kokeilin vain wifin yli.
Täytyy kokeilla myös reitittimen WANina.
Käyttäjätaso 1
Droidi:

Kiitos vastauksesta!