Vastattu

Minun 4G Superin on hidastunut

  • 7 maaliskuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 844 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Minun 4G Super on hidastunut 50Mbps ennen ja nyt 10Mbps on aikamoinen hidastuma jo
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 7 maaliskuu 2016, 13:07

Mobiililaajakaistat ovat hyvin alttiita ruuhkalle. Mitä enemmän käyttäjiä tukiasemalla, sitä hitaammat yhteydet kaikilla.Jos tuo nopeuden lasku on pysyvä ja pysyy noissa lukemissa kellonajasta riippumatta, kannattaa ilmoitella asiasta operaattorille. Kannattaa myös muistaa ja huomioida se, että nuo nopeudet ovat täysin sopimuksen mukaiset. Operaattori ei siis välttämättä lähde suurempia toimenpiteitä suorittamaan.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tee operaattorille vikailmoitus.Tai laita ainakin asiakasnumerosi profiiliisi, ellei se siellä vielä ole.

Tosin saattaa olla käynyt siten, että juuri siinä paikassa jossa sitä käytät, on nykyisin enemmän asiakkaita kuin aikaisemmin ja verkko on tiettyyn aikaan päivästä ruuhkautunut.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Mobiililaajakaistat ovat hyvin alttiita ruuhkalle. Mitä enemmän käyttäjiä tukiasemalla, sitä hitaammat yhteydet kaikilla.

Jos tuo nopeuden lasku on pysyvä ja pysyy noissa lukemissa kellonajasta riippumatta, kannattaa ilmoitella asiasta operaattorille. Kannattaa myös muistaa ja huomioida se, että nuo nopeudet ovat täysin sopimuksen mukaiset. Operaattori ei siis välttämättä lähde suurempia toimenpiteitä suorittamaan.
Käyttäjätaso 3
No niin on 
Mut huijattiin vaihtamaan elisaan ja juuri tämä 4G Super olen odotellut noin kuukauden että edes tämä luvattu alaraja nopeus 5Mb/s tulisi toimintaan olen soittanut vikapalveluun ja sain vastaukseksi juuri tuon että taitaa olla ruuhkaa ja korjausta ei tule ihan lähi aikoina eli super nopeus n 2-3 Mb/s edellinen pelkkä 3G toimi nopeammin eri operaattorilla. Myyjä oli kaupassa esittämässä Elisan erinomaisia mobiili palveluja ja mä pöllö uskoin. Ei pistäis mennä siihen kuuluisaan sika kauppaan säkki mukakana. Tästä tuli nyt sitten vaihto rumbaa kun meni kodin netti ja puhelin liittymä uusilks että kiitos vaan ja tämmöistä petosta ei korvata mitenkään lasku tulee perästä thanks for nothing
Käyttäjätaso 3
Pitäsi vaihtaa operaattoria kokeesi minulla on 5 liittymä joista 3kpl on 4G Superi
..niin minunkin. En edes vaivaudu soittamaan Elisalle, kun tietää vastauksen jo etukäteen - ruuhkaa verkossa niin paljon. Vastuullinen yritys kertoisi tästä epäkohdasta myydessään liittymää! Tää maailma näköjään muuttuu 'huijarivetoiseksi' muutenkin Volkkarin, Nokin Renkaiden jms myötä! Noh - seuraavaksi kun tämä Elisan 4G Super soppari loppuu, vaihtuu myös palvelun tarjoaja. Epäilen/tunne, että sama juttu kaikissa, toivottavasti olen väärässä. 

Niin ja tosta nopeudesta viime kesänä/syksyllä nopeudet 40-50mb ja nyt kyntää jatkuvasti 5mb:n nopeuksilla....

Osallistu keskusteluun