Mitä eroa 4G puhelinliittymällä ja mobiililaajakaistaliittymällä??

  • 9 June 2017
  • 5 kommenttia
  • 2598 katselukerrat

Katselin liittymiä ja ihmettelin, mitä eroa on oikeastaan puhelin- ja mobiililaajakaistaliittymillä, muuta kuin että on puheluita tuossa puhelinliittymässä. 4G Premium oli se puhelinliittymä, jota katsoin ja mietin mikä sen ero on liittymiin 4G Super ja Super+, teoreettinen nopein tiedonsiirtonopeus 4G premiumissa jää näiden kahden väliin, mutta olisi tuota datansiirtoa ulkomailla, jos ottaisi kotiboxin mukaan matkalle.
Siis 4G premium sim kotiboxiin ja toimii ihan kuten 'normaali' 4G mobiililaajakaista??

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Noissa mobiililaajakaistossa ei ole (ainakaan viellä) roaming dataa mukana, mutta mikään ei estä sinua ostamasta puhelinliittymää pelkkään datakäyttöön => voit laittaa puhelinliittymän sim-kortin 4g modeemiin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Puheluita välittämään kykenevään liittymään ei saa julkista ip osoitetta mahdollistavaa lisäpalvelua. Liittymä on siis aina operaattorin nat-osoitemuunnoksen takana. Jos et tarvitse julkista ip osoitetta, tällä ei toki ole merkitystä.
Kiitos vastauksista! Jep, en tarvitse tuota julkista IP:tä, tietääkseni. Valokuitu olisi aika kiva ... vaan ei ole täällä. Laajakaistaa Elisa tarjoaa: "Saatavilla nopeuksilla 12 Mbit/s". ..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Meillä taas ei mobiili toimi ollenkaan, mutta onneksi on 500/100 M valokuitu. Puhelimetkin on pakotettava 2G verkkoon, jos meinaa edes soitella. Mutta mieluummin näin päin 🙂
Minulla on juurikin testikäytössä Huoleton Premium 4 G Huawei B525-reitittimessä. Hyvin toimii ja nopus on "riittävä".