Kysymys

Mitä merkitsee laskulla Skype-tyrkytys viitenumeron yhteydessä?

  • 13 elokuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 1383 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Olisit voinut hieman tarkemmin kuvailla tekstikentässä ongelmaasi, mutta et.:(

Joten joudun olettamaan. Käytössäsi on tiettävästi Windows tietokone ja selaat nettiä Internet Explorer selaimella. Olet asentanut tietokoneeseesi Skypen. Asennuksen yhteydessä olet antanut luvan asentaa Skypeen liittyvän soittohelppottajan. Kyseinen ohjelma on selainlaajennus. Kun selain avaa tiettyjä nettisivuja, käy tämä laajennuspalikka läpi nettisivuja. Mikäli tämän laajunnuksen mielestä eteentuleva numerosarja voisi hiemankin olla puhelinnumero, niin se tekee siitä Skype-linkin. Tällä kertaa laskusi pankkiviitenumero on sellainen että tämä laajennus tulkitsee sen puhelinnumeroksi. Eli salimesi laajennus tekee jekkuja sinulle, ei sen kummempaa.

Uskoisin että muillakin sivuilla olet jo törmännyt tähän että nettisivun puhelinnumero on jo valmiiksi Skype -linkki. Tällöin linkkiä painamalla voit soittaa kyseiseen puhelinnumeroon. Joissakin tapauksissa Suomessa olevia puhelinnumeroita ei tulkita oikein, koska täällä puheinnumero kirjoitetaan hieman toisin kuin rapakon toisella puolella. Euroopassakin joissakin maissa käytetään samaista muotoa, mutta Suomen muoto lienee hieman eksoottinen tälle selainlaajennukselle. Soittaminen pääsääntöisesti vaatii että olet hankkinut Skype-tilillesi saldoa. Skypessä soitot laskutetaan alkuvien minuuttien mukaan.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Jumaleissön sä olet hyvä olettamaan, en olis kyllä itse keksinyt :smileyshocked:

Käyttäjätaso 5
  • , erittäin hyvin tehty päätelmä tosiaan :)

    Siitähän siinä todennäköisesti on kyse. Saunalahdella ei ainakaan tällä hetkellä ole minkäänlaisia Skype-mainostusta laskuilla.

  • Osallistu keskusteluun