Kysymys

MLK+ Nopsan päivittäminen 4G-aikaan

  • 12 kesäkuu 2013
  • 10 kommenttia
  • 3208 katselukerrat

Hei palstalaiset. Onko joku teistä onnistunut nostamaan ikääntyvän datapakettinsa nopeutta? Silmiini osui saunalahden mainos jossa julistettiin että mobiilin nopeutta voi nostaa 4g luokkaan (dual carrier ja joku puolikas LTE). Mainoksessa ei ollut mainintaa etteikö MLK+:saa voi päivittää nopeammaksi vaikka oma saunalahti ei tällaiseen lupaa antanut. Soitinpa sitten asiakaspalveluun jossa olivat pähkäilleet että liittymäni ei voida käsitellä kun se on joku muinaisjäänne jota kellään ei enää ole. Samasta syystä kuulemma pientä pränttiä aiheesta nopeudennostomainoksessa ei tarvittu (harvinainen liittymä). 

En usko alkuunkaan ettei talossa olisi teknistä valmiutta tehdä muutosta minulle. Korkeintaan joku joutuisi käsin muutokset tekemään. Olisin ollut valmis maksamaan liittymästä korkeampaa kuukausihintaa ja laskun hankalasta liittymänvaihdosta.

Tuntuu että eivät halunneet palvella kun olisi aiheutunut liikaa vaivaa tms. Kävi mielessä operaattorin vaihto vaikka asiakkuutta talossa takana jo pitkät vuodet.

10 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Valitettavasti MLK+:n päivitys 4G:ksi ei onnistu. Harmillinenhan tilanne on, kyllä meistä mukavampi olisi sanoa että "Tottakai onnistuu, hoidetaan pois".

Eeppinen ketju tästä aiheesta jo onkin käyty, tuotepäälliköiden ynnämuiden vastauksilla höystettynä: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Puheliittym%C3%A4t/Multim-pitk%C3%A4aikais-asiakkaille-k%C3%A4denojennus/td-p/253744/highlight/true
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Tominator kirjoitti:
Tuntuu että eivät halunneet palvella kun olisi aiheutunut liikaa vaivaa tms. Kävi mielessä operaattorin vaihto vaikka asiakkuutta talossa takana jo pitkät vuodet.

Jos palvelu on kankeaa ja ei asiakkuus tyydytä kannattaa äänestää jaloin, ei tämä nykyinen kankea Elisa/Saunis muuten opi. Ite heivasin keväällä pakkodata kähmyssä pari liittymää muualle ja olen myös hyvin tarkkana muiden osalla. On selkeästi muutokset oma.Saunalahdella ja liittymä valikoimakin heikenneet.

:smileyundecided:

Sepä tuossa olisi Saunista hieman työllistävä toimi siirtää tuo vanha MLK+ liittymä vaikka DNA tablet veppiin heidän nettipalvelussa 0 €/kk maksu ja datailu 0,99 €/vrk ja sitten, jos vielä haluaa tilaa kokonaan uuden 4G liittymän Saunikselta.
Lueskelin tuon Scarpian antaman linkin läpi ja ei voi muuta kun todeta että tilanne on erittäin epätasa-arvoinen asiakkaita kohtaan. Toisille multisim asiakkaille on päivitys tehty ja toisille (ilmeisesti meille plus-asiakkaille) ei. Omalla kohdallani oma saunalahti näyttää että omistan kolme Sim korttia. Pääkortti ja kaksi multisimia. Tämä tarkoittaa sitä että olen aiempi multisim asiakas joka on haksahtanut ottamaan määräaikaisen plus palvelun jossain vaiheessa.

Eikö tänä sosiaalisen median aikana ole viisasta ottaa asiakastyytyväisyys huomioon kun jo yksikin pahastunut asiakas saa varmasti aikaan jonkinlaista kehitystä ihmisten mielikuviin siitä mikä operaattori kannattaa valita?

En uhkaa tietenkään minkäänlaisella mustamaalaamisella vaan tapanani on ilmaista kokemuksiani kuluttajana useammallakin kanavalla (positiivisia ja negatiivisia).
Käyttäjätaso 2
Lisäkortteja on voinut tilata myös MLK+:aan, vaikkei olisikaan ollut MultiSIM-palvelua ennen sitä.

Itse valmistauduin jo pidemmän aikaa henkisesti MLK+ -alasajoon ja lopulta kikkailemalla sainkin kasaan varsin tyydyttävän 3g-dataratkaisun. Pyhän full rate -kolmiyhteyden täydentää vielä DNA Super Prepaid, joka täytyykin näköjään vaihtaa DNA Veppi Tablettiin kun se on puolet halvempi (kiitos hintasodalle Sauniksen kanssa!). Sitten kun 4G tulee ajankohtaiseksi niin joudun kyllä ottamaan palvelun täydellä hinnalla. Nyt se ei minulle ole ajankohtainen kun kotona on kiinteä ja pohjoisen UMTS900-reissuilla voi Dual Carrieristakin vain haaveilla.
Käyttäjätaso 4
Edelleenkään en jaksa ymmärtää mikä tekninen ratkaisu estää tämän liittymätyypin vaihdon juuri MLK+:sta??? Itse en sitä edes haikaile, mutta silti en ymmärrä... Kyse on puhtaasti vain halusta, ja nimenomaan halusta päästä noista multisim-liittymistä eroon.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
🙂 Aivan samoin olen minä päätellyt Saunis haluaa eroon joistain liittymistä, surkeilla palveluissa, vastailla ympäripyöreitä, heikentää liittymien valikoimaa ja vaihdettavuutta, mutta tuossa söhellyksessä katoo myös samalla asiakkuuksia ja tulojakin..
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Noniin! Nyt Mobiililaajakaista Plus -asiakkaille on tuotu saataville Mobiililaajakaista Plus 4G –lisäpalvelu (max. 50 Mbit/s) hintaan 24,90€/kk

.

Päivitys voidaan tilata OmaSaunalahden ”Tuotteiden päivitys” –osiosta. Lisäpalvelu saatavilla vain olemassa oleville Mobiililaajakaista Plus –asiakkaille 🙂
Käyttäjätaso 3
Tämähän onnistui jo pari viikkoa sitten.

https:///t5/Mobiililaajakaistat/Multisim-Mobiililaajakaista-Plus-4G/m-p/305314#U305314
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
hellqvist kirjoitti:

Tämähän onnistui jo pari viikkoa sitten.

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Mobiililaajakaistat/Multisim-Mobiililaajakaista-Plus-4G/m-p/305314#U305314


Samasta asiasta puhutaan :)

Osallistu keskusteluun