Mobiililaajakaista erittäin hidas edelleen. Kai tässä nyt jotain on tehtävissä?

  • 27 maaliskuu 2020
  • 27 kommenttia
  • 2923 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

27 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Vaikea nyt auttaa enempää, jos ei saa signaalitietoja Huawein laitteesta tai tukiaseman numeroa mihin yhdistää. Toki cellmapperin voi asentaa android puhelimeen ja antaa siitä myös tiedot tänne.

Cellmapper ohjelman voi myös ladata google play kaupasta ja katsoa sillä andoid-puhelimesta, että mihin tukiasemaan laite yhdistää ja mikä on signaalin voimakkuus (RSRP).

Ilman näitä tietoja ei pysty tekemään asialle täällä yhteisössä oikein enempää. 

Käyttäjätaso 5

Ei toi upload 5 minuutissa huonone 34Mbps->1Mbps ilman, että jotain tapahtuu. Sun laite varmaan pomppii eri taajuuksilla jatkuvasti. Kannattaa kokeilla lukita se parhaiten toimivalle taajuudelle. Anyway, toi on yhtä taajuutta tukeva laite ja parempaa et tule nyt korona-aikaan tuolla saamaan. 

Vaihtoehtoina hankkia modernimpi laite tai operaattorin vaihto. Tuolla Vaajakoskella on muutamia 3CA tukiasemia ja sitten 2CA tukiasemia. Kannattaa katsoa www.cellmapper.net osoitteesta mikä osuisi itselle lähimmäksi.

No jotain sitten tapahtu kun taajuus oli lukittuna molemmissa 2100Mhz.. en tiedä.. täytyy kattoo jos jostain semmosen modeemin sais (ja kun ei tuo nyt puhelimellakaan hääppöisesti toiminut). Hermot menny sen verran että luovuttaa jo meinaa 🙂 Yks minuutti toimii ihan jees ja sit kaikki katoaa. Jos tuon laittaa että se ite saa valita taajuksia ni sit ei kyllä toimi varsinkaan. Taitaa ottaa aina heikoimman yhteyden.

Ootko kokeillut lukitsemista esim. 1800Mhz taajuuteen, kun joissain tukiasemissa tuo 2100Mhz on ns. tukitaajuus johon nuo reitittimet ei oikein ota kiinni pelkästään. Myös kantama tuossa korkeammassa taajuudessa on heikompi kuin 1800:ssa.

Osallistu keskusteluun