Kysymys

Mobiililaajakaista-ongelmia toisen Windows Vista käyttäjäprofiilin kanssa

  • 11 toukokuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 399 katselukerrat

Hei!

Minulla on Saunalahden Mobiililaajakaista Plus -paketti jossa on MF636 HSUPA -nettitikku. Saunalahden Mobiililaajakaista-sovellus toimii ihan ok sen Windows Vista käyttäjäprofiilissa jonka avulla se oli alunperin asennettu. Ongelma esiintyy kun koitan yhdistää nettiin toisen Vistan käyttäjäprofiilin kautta, Mobiililaajakaista-sovellus antaa virheilmoituksen jossa todetaan, että "yhteysvirhe. Tarkista asetukset" -tai jotain vastaavaa.

Olen verrannut Moobilaajakaista-sovelluksen asetuksia siinä käyttäjäprofiilissa mihin se oli alunperin asennettu, mutta en ole huomannut mitään eroavaisuuksia. Perheessämme on monta eri käyttäjää, joista jokainen haluaa pitää omat käyttäjäprofiilinsa, joten en halua ajautua pakkorakoon jossa joudun tyytymään vain yhteen käyttäjään. Kysynkin siis, että ovatko muut käyttäjät huomanneet vastaavanlaisia ongelmia ja / tai onko ongelmaan olemassa ratkaisua?

Kiitos avusta jo etukäteen!

t. W

2 kommenttia

Katsoitko Asetuksista kohdan "Yhteys" ja 3G / Ominaisuudet.

Itselläni oli sama ongelma Win7:n kanssa.
Kaikissa muissa profiileissa oli asetuksiin tullut Elisan asetukset ja tuolla 3G / Ominaisuudet - sivulla on kenttä, jossa lukee "internet" ja siinä pitäisi olla "internet.saunalahti". En nyt tähän hätään muista mikä kryptinen kenttä se oli, mutta minulla tuo auttoi.
Hei!

Kiitos vastauksesta! Antamasi vinkki ratkaisi ongelmani, kiitosviestin kirjoittamisessa kesti vain luvattoman kauan.. 😃

Osallistu keskusteluun