Vastattu

Mobiililaajakaista paketti Nopsa ja roaming

  • 17 heinäkuu 2011
  • 3 kommenttia
  • 946 katselukerrat

Päivitin tässä kuussa mobiililaajakaistani Nopsaan, käytössä uuden sopimuksen kylkiäisinä tullut Huawei E367. Sain tikun asenneltua hyvin ja yhteyden nopeus nelinkertaistui aiempaan verrattuna.

Uutena "ominaisuutena" on Mobiililaajakaista-softa alkanut melkein joka toinen kerta nettiin yhdistäessä tarjota ensimmäiseksi vaihtoehdoksi roaming-verkkoa. Jos olen antanut itseni ymmärtää oikein, roaming-verkko on maksullinen ja siitä laskutetaan käytön mukaan? Voiko laskuni kasvaa siis vahingossa valtavaksi, jos en itse huomaa tuota joku kerta ja katkaise yhteyttä ja odota, että tikku löytää oikean verkon?

Vanha tikku ei koskaan edes tarjonnut roaming-vaihtoehtoa, ja tuntuu omituiselle, että tämä uusi tarjoaa, kun kuitenkin maksan kiinteähintaisesta mobiililaajakaistasta. Miksi kukaan haluaisi tällöin käyttää roaming-verkkoa... ja saakohan jostain asetuksista säädettyä, että tikku osaisi yhdistää siihen verkkoon johon sen kuuluukin?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 17 heinäkuu 2011, 16:56

Saunalahti on virtuaaliverkko-operaattori, joten Saunalahden liittymät ovat aina verkkovierailussa. Vanha tikku ei vain tehnyt asiasta numeroa.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Saunalahti on virtuaaliverkko-operaattori, joten Saunalahden liittymät ovat aina verkkovierailussa. Vanha tikku ei vain tehnyt asiasta numeroa.
Eli tuosta ei tarvitse välittää? Hienoa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Saunalahti toimii Elisan verkossa. Saunalahden mobiililaajakaistan kuukausimaksu kattaa kaiken verkkoliikenteen Elisan verkossa.

Osallistu keskusteluun