Vastattu

Mobiililaajakaista puhelimeen

  • 10 December 2018
  • 2 kommenttia
  • 1093 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia
Kysymys on, että voiko mobiililaajakaista käyttää puhelimessa. Ja siitä sitten nettiä jakaa PS4.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 10 December 2018, 15:56

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Kyllä voi.

Pidemmän päälle erillinen mobiilireititin voi kuitenkin olla fiksumpi vaihtoehto. Mobiilireititin voi olla suorituskyvyltään puhelinta parempi ja siihen voi kytkeä laitteita myös langallisesti, jolloin esim. langattoman verkon mahdolliset ongelmat saa suljettua pois. Jos signaalin taso ei ole se paras mahdollinen, mobiilireitittimeen voi kytkeä myös ulkoisia lisäantenneja parantamaan kuuluvuutta, puhelimeen näitä ei saa.

Lisäksi suosittelen huomioimaan sen, että konsolipelaaminen vaatii mobiililaajakaistalta julkisen IP -osoitteen. Tämän voi tilata Elisalta lisämaksulla pelkälle mobiililaajakaistalle. Mikäli liittymässä on myös puheominaisuus, ei julkista IP -osoitetta tällaiselle liittymälle saa.
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/mobiililaajakaista/ohje/ip-osoitteet/
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

En suosittele mobiililaajakaistan jakamista puhelimesta, DJ God kertoi jo tuosta pelaamisesta ja sen mahdottomuudesta, mutta suurin on se että pilasin sillä edellisen puhelimeni akun.

Puhelin ja sen akku, ei ole suunniteltu jatkuvaan lataamiseen ja purkautumiseen, vielä vähemmän jatkuvaan ladattuna pitämiseen Mokkula-käytössä. En edes suosittele Wifi-mokkulaa tähän, koska tälläkin palstalla moni kertoi kuinka matkamokkulan akku PULLISTUI vaarallisesti ja tämä voi aiheuttaa kotikäytössä mm. tulipalovaaran. Osta kiinteä 4G-modeemi.

Tai osta kiinteä laajakaista, jos sitä saa kohtuuhintaan, minulla se on Elisan kotikuitu, ei se ei oikeasti ole kuitu, vaan kaapelimodeemi - mutta se maksaa 20 € kk ja on 50M/10M!!!

Nyt soi Activator - Winter Song (Enyqma Remix).

Mukavaa viikon jatkoa!