Kysymys

Mobiililaajakaistan käyttö

  • 10 maaliskuu 2009
  • 10 kommenttia
  • 950 katselukerrat

Hei!Meni vaihtamaan ykkönen-liittymän mobiillilaajakaistapaketiksi ja nyt haluaisin vaihtaa sen takaisin ykköseksi ja siihen lisäpalveluna laajakaistaplussan,koska tarvisen sen toisen sim-kortin nettitikkuun,mutta ilmeisesti tämä ei onnistu,kun ei asiakaspalvelu ole vastannut viesteihini 😞..ja ilmeisesti tähän mobiillaajakaistaan ei saa kahta sim-kortti..pitäisikö minun nyt laittaa tämä mobiililaajakaistapaketin sim-kortti netti tikkuun ja ottaa uusi liittymä kännykkään vai mitä teen?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

10 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Saiskos sitä vaihdettua mobiililaajakaista plussaksi?

http://saunalahti.fi/gsm/mobiililaajakaistaplus.php

Eikö omasaunalahdessa ole liittymätyypin vaihdossa tälläistä vaihtoehtoa?
Siis otit ykköseen mobiilikaistan? (lisäpalvelun) Vai lopetit ykkösen ja otit jonkun määräkaikaisen mobiilikaistan?
siis tossa saunalahden kotisivulla vaihdoin ykkösen,mobiililaajakaistapakettiin,ei siinä ollut mitään neuvoja,että vois ottaa lisäpalveluna ja siten saa kaksi sim-kortti..kun on ollut ennen pöytäkone ja nyt hankin kannettavan ja ajattelin ottaa mobiililaajakaistan,kun sitä niin paljon mainostettu,joten tein mobiililaajakaistapaketin tilauksen ja siinä vaihdoin tämän ykkösen mobiillilaajakaistaksi..asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin lainkaan..
Mun omilla sivuilla ei ainakaan pysty ykköstä vaihtamaan mobiilikaistapakettiin. Mutta jos näin olet voinnut tehdä niin sitten vaihdat takas 5e joudut maksamaan. Ja sitten otat sen mobiilikaista plussan.
Jos nyt on kyse nimenomaan mobiililaajakaistapaketista (mihin kuuluu se nettitikku), niin ainkaan ennen ei ole pystynyt vaihtamaan muuhun liittymätyyppiin kuin toisen nopeudelliseen mobiililaajakaistaan...http://netti.fi/gsm/gsmdatapaketti.php
tarkoitan siis tossa saunalahden sivuilla klikkasin sitä tarjousta ja etenin sen mukaan tilauksessa ja koska olen jo saunalahden asiakas,niin vaihdoin tuon ykkösen mobiililaajakaistapaketiin,koska luulin että muita vaihtoehtoja ei ole ja tulee toinen sim-korttikin..joudun siis ilmeisesti laittaman tämän kortin nettitikkuun ja avaamaan uuden liittymän(ykkösen) kännyyn vai mitä teen??
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

tarkoitan siis tossa saunalahden sivuilla klikkasin sitä tarjousta ja etenin sen mukaan tilauksessa ja koska olen jo saunalahden asiakas,niin vaihdoin tuon ykkösen mobiililaajakaistapaketiin,koska luulin että muita vaihtoehtoja ei ole ja tulee toinen sim-korttikin..joudun siis ilmeisesti laittaman tämän kortin nettitikkuun ja avaamaan uuden liittymän(ykkösen) kännyyn vai mitä teen??


Et voi vaihtaa Ykköstä Mobiililaajakaistapaketiksi, koska ensinmainittu on puhepaketti ja jälkimmäinen datapaketti. Sen sijaan voit ottaa Ykköseen mukaan lisäpalveluna Mobiililaajakaistan tai Mobiililaajakaista Plussan. Katso http://saunalahti.fi/gsm/mobiililaajakaista.php Saunalahti Mobiililaajakaista Plus on liittymäkohtainen lisäpalvelu, jonka kuukausimaksu veloitetaan normaalilla puhelinlaskulla kuukausittain. Lisäpalvelu ei ole tilattavissa liittymiin ja palvelupaketteihin, joiden kuukausimaksuun sisältyy datasiirtoa. Palvelusopimus ja sen liittymän, johon lisäpalvelu on kytketty, liittymäsopimus on voimassa 24 kk lisäpalvelun avaus- / muutoshetkestä lukien. Sopimusaikana liittymää ei voi irtisanoa tai sen puhelinnumeroa siirtää toiselle operaattorille. Lisäpalvelun mukana tulee toinen SIM-kortti.

Mikäli avaat Mobiililaajakaistapaketin, siihen tulee mukaan yksi SIM-kortti. Katso pienellä tekstillä sivun alareunasta: Palvelupaketin kokonaiskustannus 24 kk sopimusajalta alk. 235,20 . Kokonaiskustannus ei sisällä puheluita/viestejä eikä mahdollisia muita käyttömaksuja. Päätelaitteen osuuden kuukausimaksusta näet päätelaitteen tuotesivulta. MobiililaajakaistaPakettiin ovat saatavissa vain määritellyt päätelaitteet, ei koko 3G-pakettien puhelinvalikoimaa. Liittymätyyppiä ei voi sopimusaikana vaihtaa muuksi 3G-paketiksi.
http://saunalahti.fi/gsm/gsmdatapaketti.php
klikkasin siis tuosta saunalahden sivulta mobiililaajakaistapaketin tarjousta ja tein tilauksen ja kun olen saunalahden asiakas etenin sen mukaan ja vaihdoin ykkönen-liittymän mobiililaajakaistapakettiin,johon siis kuuluu nettitikku.eli tämä liittymä on nyt mobiililaajakaistapaketti,jossa on yksi sim-kortti,jota olen käyttänyt kännykässä(oli siis ykkönen-liittymä).Laitanko nyt tämän sim-kortin nettitikkuun ja avaan uuden liittymän kännykkään vai irtisanonko tuon mobiililaajakaistaliittymän kokonaan ja avaan uuden liittymän ja otan siihen lisäpalveluna mobiililaajakaistan?ongelma siis on tämä liittymä,joka on nyt mobiililaajakaista,voi sille tehdä mitään,kun kuulemma on kallis pitää sitä kännykässä puhumiseen..ja nettitikusta puuttuu kortti..eli voisiko joku nyt neuvo mitä teen?
Käyttäjätaso 2
Et voi vaihtaa Ykköstä Mobiililaajakaistapaketiksi, koska ensinmainittu on puhepaketti ja jälkimmäinen datapaketti.


"Haluan päivittää olemassa olevan liittymäni ostoskorin sisältöön"

Tää näyttäisi hyvinkin onnistuvan MobiililaajakaistaPakettia tilatessa.
vihdoin sain vastauksen asiakaspalvelusta..mobiililaajakaista paketia ei voi muuttaa takasin ykköseksi,eikä mobiililaajakaistaplussaa vvoi poistaa toisesta liitymästäni 😠 tilasin uuden liittymän kännyyn ja pitää yrittää irtisanoa tuo mobiililaajakaistapaketti..vois olla selkeemmät ohjeet kyllä sauniksen sivuilla,koska johtivat minut harhaan,eikä palveluja saa edes pois että turhasta sitten joudun maksamaan 😢