Vastattu

Mobiililaajakaistan poistaminen ei onnistu

  • 1 syyskuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 928 katselukerrat

Mobiililaajakaistan toiminnassa on siis ongelma.

 Yrittäessäni poistaa ja asentaa mobiililaajakaistaa uudelleen, ei koneeni jostain syystä anna minun poistaa Mobiililaajakaistaa.

 Windows Installer -ohjelma -kuvakkeeseen tulee vain teksti: "The feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable".

 ja toinen teksti: Click OK to try again or enter an alternate path to a folder containing the installation package "Mobiililaajakaista.msi" in the box below

 En tiedä, kuinka pitäisi toimia.

 Kuvakkeen suljettuani ilmestyy vielä toinen kuvake suomenkielisenä: "Tämän tuotteen asennuksessa käytettävä lähdekansio ei ole käytettävissä. Varmista, että lähde on olemassa ja että voit käyttää sitä".

Internet explorerissakin on jokin toimintahäiriö. Mokkulan ongelmien alkaessa ja nyt langatonta verkkoa käyttäessä Internet explorer vain välähtää, muttei avaudu kunnolla. Google chrome toimii onneksi. 

Ccleaner-ohjelmaa jo testasin, mutta ongelmat pysyvät samoina. 

Mikä neuvoksi? 
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Touros-80 10 syyskuu 2014, 11:10

Vein koneen huoltoon, ja joitakin ajureita oli kuulemma liikaa. Mutta ongelma saatiin korjattua. Kiitos kuitenkin neuvoista vastaisen varalle.

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Onko sinulla käytössä joku vanhempi huawein tikku mahdollisesti? Voisi kokeilla kiertääkin ongelmaa mahdollisesti asentamalla mobile partnerin. Se on vastaavanlainen ohjelma kuin mobiililaajakaista. Asiasta lisää osoitteessa: http://asiakastuki.saunalahti.fi/aihe/sl-ladattavat/2/ Valitse kohta "Vanhemmat Huawei-nettitikut (Mobile Partner)". Kuulostaa äkkiseltään kyllä että jotain isompaa ongelmaa kuitenkin ihan koneellakin olisi. Jos tikku toimii ongelmitta muualla ja asia on tärkeä niin jopa voisi harkita windows uudelleenasennusta.

    Nykyäänhän ollaan siirrytty tikuista ja ohjelmistoista jo pikkuhiljaa eteenpäin eli meilläkin tarjotaan liittymien mukana reitittimiä. Näissä ei tarvi koneelle mitään ohjelmistoja vaan toimivat wifillä vaan suoraan tai sitten johdolla riippuen laitteesta. Tuollaista kannattaa harkita jos on vanhempi 3G kyseessä vaikka ja jos haluaisi joskus vaikka päivittää 4G samalla.
  • Vein koneen huoltoon, ja joitakin ajureita oli kuulemma liikaa. Mutta ongelma saatiin korjattua. Kiitos kuitenkin neuvoista vastaisen varalle.

    Osallistu keskusteluun