Kysymys

Mobiililaajakaistan toimivuus äänestys

  • 16 syyskuu 2008
  • 5 kommenttia
  • 13084 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 4 kommenttia
Tällaisen äänestyksen laitoin siksi, kun itseäni hiukka ihmetyttää se että, minkä takia näitä operaattoreita ei ole haastettu oikeuteen tai jotain. Ihan siitä syystä et ne saa edelleen myydä sellaisia asioita/tuotteita joita he eivät pysty toimittamaan asiakkaalle edes tyydyttävällä tavalla.

Tällä äänestyksellä haluan vain selvittää että saavatko muut saunalahden mobiililaajakaista asiakkaat omasta mielestään rahoilleen täyden vastineen.

5 kommenttia

turhaa lie haastella mihinkään; olethan itse sopimuksessasi hyväksynyt sen että mobiilisi on väistyvää liikennettä...

(ks.):

http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,10561.msg83433.html#msg83433

näin kai se menee?

turhaa lie haastella mihinkään; olethan itse sopimuksessasi hyväksynyt sen että mobiilisi on väistyvää liikennettä...

(ks.):

http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,10561.msg83433.html#msg83433

näin kai se menee?


Näinhän se varmaan menee, meilläpäin vaan tuntuu sit olevan tuota väisteltävää liikennettä 23/7... Se ei ilmeisesti kuiteskaan ole tarkoitus?
minuutti meni että sain tämän vastaussivun esiin, 1.56 kb/s, valmis - sanoo statusbaari alla. siinä on huumoria vastailla tännekin palstalle. sitä ennen oottelin vartin että sain sen edellisen sivun esiin. tämmöstä haipakkaa painellaan saunalahden 384 kb-linjoilla! kyllä kelpaa.    8)

parhaimmillaan toimii täyttä hönkää, nyt on taas ilmeisesti sitä tärkeämpää väisteltävänä täällä tampereen suunnalla - sivussa tärkeistä valtaväylistä - mutta ei menetetä toivorikkautta!
😉
sori vaan, ei tuu nyt keskusteluista mitään, kun saa sivun avautumista ootella 15 min. pitää mennä nukkumaan, taitaa tulla  unikin nopeemmin kuin tämän mobiilikaistan lataukset - tämän vauhdissahan lähtee niin hiukset kuin hilseetkin päästä...loistohommaa.    😉
Oma tapaus:
dataetu/megadataetu, sopimuksessa "väistyvää liikenne" pykälä ja sen lisäksi 64kbit/s rajoituksen mahdollisuus jos käytän yhteyttä liikkaa, elisan kartan mukaan GPRS (edgekin lähellä mutta jos gprs alueita 10km säteen sisällä sen nopeuteen saa varautua)... Todellisuudessa edge peitto oli paljon laajempi kuin kartan mukaan, nopeus max 26kt/s, melkein aina >12kt/s. Just viime viikolla latasin viimeisin Debian netistä (3...4 DVD levyä) ja päivitin koneeni pois kivikaudelta, eikä 64kbit/s rajoitus ole vielä iskenyt.

Aika tyytyväinen siis.

Osallistu keskusteluun