Kysymys

Mobiililaajakaistan vaihto kaapeliin?

 • 17 marraskuu 2015
 • 3 kommenttia
 • 604 katselukerrat

Elikkäs, onkohan mahdollista vaihtaa mobiililaajakaista kaapelinettiin jos mobiilissa on kamppista vielä jäljellä? Ehdin ottamaan netin kun oli muutto tiedossa paikkaan missä piti olla hyvä 4G, mutta suunnitelmat menikin uusiksi ja muutettiin sellaiseen paikkaan missä tää mobiili pätkii ja hidastelee tosi paljon, niin vähän ahdistaa maksaa turhaan netistä mikä ei pelaa niinkuin pitäisi. Tarkistin että tähän taloyhtiöön saa Elisan kaapelinetin.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Jos ei ole määräaikainen soppari. Ainakin ne amerikansällit väittävät, että ei ole määräaikaisia, joten omaelisan kautta irtosanominen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ? Laitatko vaikka minulle yksityisviestinä esimerkiksi asiakasnumerosi niin voidaan katsoa toi sun tilanne tarkemmin läpi. :) 
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  Hei.

  Yleensä onnistuu tuplalaajakaistaan tai Elisa Viihde -palveluun.

  Jos mobiiliyhteys toimii heikosti, niin se kyllä irtisanotaan. Kannattaa kokeilla muita 4G-operaattoreita, kaikilta saa laitteen testiin ja liittymän 14 vrk. Kaapeliyhteys voi maksaa 40 € helposti ja jos saat jonkinlaisen netin 20 € kk, niin onhan se reilua säästöä vuosittain. Sitä paitsi 4G-verkossa on yleensä hiukan parempi Upload kuin 10 Mbps. joka voi tulla pullonkaulaksi jos käytät pilvipalveluita. Esimerkiksi DNA-yhteydet toimivat yleensä hyvin, koska se ei ole markkinajohtaja ja kapasiteetti ei ole niin tukossa.

  Esimerkiksi Soneralta saa 21M/21M rajattoman 4G LTE -yhteyden 15 € kk.

  Itse käytän megan mobiilia ja maksaa vaan 10 €. Ihan hyvä ja saa mukaankin. Toki minä käytänkin yhteyttä todella vähän, kun kaikki tarvittava on jo valmiiksi ladattu koneelle.

  Yt 🙂

  Osallistu keskusteluun