Kysymys

Mobiililaajakaistapaketti ja palvelumuutokset?

  • 9 helmikuu 2009
  • 2 kommenttia
  • 1039 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Viime keväänä hankin Mobiililaajakaistapaketin kahden vuoden sopimuksella. Pari viikkoa sitten hankin itselleni N95 puhelimen niin ikään saunalahden kahden vuoden kytkyllä. Pidin itsestäänselvänä, että voisin siirtää mobiililaajakaistapakettini saman numeron alle, siten että kaikki tilaamani palvelut olisivat yhden kortin/numeron takana, mutta asiakaspalvelussa minulle kerrottiin ettei se ole mahdollista. Kaikki maksut hinnastonne mukaan pysyisivät ennallaan, olisi vain yksi numero vähemmän.
Asiakaspalvelussa minulle ei asiaa perusteltu sen kummemmin kuin että "se ei nyt vaan ole mahdollista", ja siksi haluaisinkin kuulla hyvät perustelut asialle. Ärsyttää aina, kun ajattelenkin asiaa. Ei oikein voi äänestää jaloillaankaan kun on 2 vuoden kytkyn juuri solminut.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Entinen DataPaketti eli nykyinen MobiililaajakaistaPaketti on tarkoitettu datan siirtoon ja muut ns puheliittymät taas puhumiseen.

Ts kyseessä on kaksi eri liittymätyyppiä, ihan niinkuin vaikka Ykkönen ja Totaali, niitäkään ei voi yhdistää. Sen sijaan sinulla voisi olla jossain puheliittymässä, vaikka juuri Ykkösessä, lisäpalveluna Mobiililaajakaista. Tällöin sinulla olisi kaksi SIM-korttia samaan liittymään.

Tästä syystä Dataliittymään ei voi tilata puhelinta eikä Puheliittymään Nettitikkua. Tietääkseni sama käytäntö on muillakin operaattoreilla.
Käyttäjätaso 1
Juu kyllä minä tämän kohdan ymmärsin, ja ymmärrän senkin että olen solminut määräaikaisen sopimuksen eikä Saunalahdella ole mitään velvollisuutta ruveta muuttamaan olemassa olevaa liittymää toisen liittymän lisäpalveluksi. Lähinnä lähestyinkin asiaa asiakaspalvelun kannalta.

Edit: Pikkuhiljaa alkaa firman oikeat laita paljastumaan. Mitään muita syitä en keksi palveluhaluttomuuteen kuin liittymämäärien keinotekoinen kasvattaminen tai järjestelmän tekninen kankeus. Moni muu yritys kyllä olisi kyllä kiinnostunut jos asiakas pyytäisi uusimaan 24 kk määräaikaisen sopimuksen samalla hinnoittelulla kesken sopimuskauden, mutta Saunalahtea ei kiinnosta edes asian perusteleminen.

Osallistu keskusteluun