Kysymys

Mokkulan päivitys...vinkkejä kiitos.

  • 14 toukokuu 2012
  • 8 kommenttia
  • 5538 katselukerrat

Tällä hetkellä käytössä vanha Huawei E220 ja nyt uudessa koneessa on W7. Tähän asti mokkula on palvellut hyvin, mutta nyt firmiksen päivityksestä huolimatta, se ei toimi uudessa käyttöjärjestelmässä. Määraikaisuudet loppu, joten kannattaako marssia ElisaShoppiin neuvottelemaan vai ostaa pelkkä mokkula jostain verkkokaupasta. Kokeilin myös puhelimen vaihtoa OmaSaunalahdessa, mutta ei onnistunut.

8 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Tämä nyt ei oikein ole vinkki mutta oma käytäntö tilanteessa olisi uusi mokkula. (n.100e)  Tää touhu menee niin reippaasti eteenpäin että muutama vuosi ja ei enää synkkaa. Teoriassa yhteensopiva, mutta käytössä jatkuva  harmi.

Nää  operaattorit suosii joitakin merkkejä,eli on testanneet ettei pitäisi kiusata / tulla ristiriitoja
Käyttäjätaso 3
Vai että ei E220 enää toimi Win7:ssa, nyyh,  itselläkin se oli se "ensirakkaus" :)

Huawein E353:n saa halvimmillaan alle 60 euron - itse ostaisin sen, jos nyt

sattuisin tarvitsemaan. Omien testien mukaan se on ihan laulava peli.

http://www.luurinettikauppa.com/huawei-nettitikku-e353-p-3989.html
Käyttäjätaso 1
Yhdyn edelliseen puhujaan, Elisa Shpista saa tikkuja muutamalla kympillä!

Ei kannata vanhan kanssa takuta ja nopeudetkin on paria astetta parempia!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
ElisaShopit liikkeistä on saanut asiakaspalautettuja koekäytettyjä mokkuloita, joilla on normaali valmistajan takuu. Vuosi sitten maksoin omasta alle 30 euroa, ja oli valinnan varaa.

Kannattaa tutkailla käydyistä keskusteluista malli, josta on kertynyt käyttäjien kokemuksia, näissä kun voi olla tuskaisia tapauksia.

Uusi E353 korvaa E367:n, joka ilmeisesti on toimiva peli ollut.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Jos E220 on palvellut kunniakkaasti eli käytössä on 2100-taajuus ja kun DC-päivitykset etenee Elisankin verkossa, niin kannattaa harkita väh. DC:tä tukevaa päätelaitetta. Matkapuhelinfoorumilla joku kertoi saaneensa jostakin poistokorista Novatelin MC545:n kympillä ja siinä on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan. MC545 on nimittäin edelleen DC- ja yleensä 3g-käytössä erinomainen vehje.

Noin yleisesti: viimeisen vuoden aikana operaattoreiden listoilla esiintyneet tikut ovat kaikki ok, kunhan nyt muistaa varoa Nokialaisia...

P.S. Onko todella niin, ettei E220 toimi enää W7:ssa uudemmillakaan ajureilla? Pelkkä firmis-päivitys ei päivitä ajureita, vaan se on hoidettava joko dashboardin päivityksellä/asennuksella tai sitten suoraan ajuripaketista.
"P.S. Onko todella niin, ettei E220 toimi enää W7:ssa uudemmillakaan ajureilla? Pelkkä firmis-päivitys ei päivitä ajureita, vaan se on hoidettava joko dashboardin päivityksellä/asennuksella tai sitten suoraan ajuripaketista."

Olisiko heittää linkkiä, mistä löytää nuo ajurit.

Kävin tänään Elisalla ja heillä ei ollut mitään tarjota, koska nykyinen pakettini on edullisempi kuin uusi vastaava. Uusi mokkula olisi ollut n. 130 €. Myyjä ei tullut vastaan, vaikka olen ollut asiakkaana jo vuodesta 2007, milloin hankin tämän E220:n ja hoitanut laskuni moitteetta.

Kai se on lähdettävä etsimään tuota E353:sta nettikaupoista.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tuolta löytyy aika monta versiota pelkkiä ajureita: http://www.pausacafeone.it/content/  

Yleisesti nuo Huawein ajurit ovat olleet yleiskäyttöisiä eli kaikki mallit toimivat, mutta varmuutta esim. just E220:n suhteen ei minulla ole. Vanha kunnon E230:n toimi ainakin viime kokeiluissa noin vuosi sitten jollakin 4.2x-ajureilla.

Ilmeisesti täytyy jostakin raha nyhjäistä; 130 eukkua päätelaitteesta on lähes kiskontaa...

E353:sta on tarjolla ainakin pari versiota: Soneran tarjoama HiLink-versio (ajuriton asennus) ja tavanomaisesti ajureiden ja yhteysohjelman kera asennettava (ilmeisesti Sauniksella tämä). Tikku sinällään on kait sisuksiltaan sama, mutta tietokoneen kannalta tuo ensin mainittu on todella kevyt ja nopeakäyttöinen; jälkimmäinen taas paremmin "säädettävä".
Ensinnäkin kiitoksia vastaajille ja toiseksi menin sitten tilaamaan E353:n tuon joesmith:n linkin kautta, koska se oli halvin löytämäni.

Aika hyvän vaikutuksen tuo Luurinetti teki tilauksen suorittamisen ja informoinnin sen jälkeen. N. 30 min tilauksesta tuli viesti, että tuote pakattu ja matkalla. Nyt vain jännitetään tuoko posti sen perille.

Osallistu keskusteluun