Vastattu

Mokkulaongelmia MF93D

  • 24 marraskuu 2017
  • 1 kommentti
  • 191 katselukerrat

Jos on tietoa tai edes sivistynyttä luuloa niin laittakaa tänne apuja. Ko. kapistus on toiminut hyvin kunnes tulivat nämä maailmankuulut päivitykset jotka ovat vieneet aika lailla aikaa ja tähän ei edes guru osannut vastata.

1. Kun mokkulan laittaa koneeseen se avaa elisan hotspot sivun? Eli kuinka saisi pois sivun avauksen. Käyttäjät sain rajoitettua jo yhteen eli itseeni ja muiden pitäisi olla ethernetissä kuten itsekin olen eli wlan ja wi-wi on vain ilmeisesti masto/mokkula kun koneessa ne on pois kytketty. Sivun käyttö on hallinnassa.

2. Kuinka saisi kokonaan pois tuon hotspotin? Ohjelma ei häiritse laitteen toimintaa kun sen ohjelman voi poistaa koneelta eikä vaikuta toimintaan. Eli varmaankin jää mokkulaan päälle mutta saako sitä pois? Sehän on helppo paluttaa esim.resetillä jos tarve on. Nyt käytössä on tuo ..uninstaller jolla asia hoituu helposti mutta vie aikaa.

3. Minulla on myös nettitikkuE353 joka on ilmeisesti 3g mutta toimiiko 4g. Jottei menisi helpoksi niin jos simmiä käyttää tikussa niin eipä pelitä enää kummassakaan mutta liikkeesssä saavat pelittämään parissa sekunnissa jotta osaako joku neuvoa onnistuuko tumpelolla sama kotona.

4. Kun tuo wpa2 (toivottavasti meni nimi oikein mutta ollut murrettuna jo pitkään) on nyt virallisesti murrettu niin aiheuttaako mitään toimenpiteitä asetuksissa ja onko vinkkiä tietoturvan maksimoimiseksi? IPV6 vissiin paikkaa sitä?

Jos laite on mielestänne liian vanha niin vinkkiä halvan ja hyvän yhteyslaitteen hankintaan yhdelle koneelle? On tämä hankalaa jos vertaa cinnamoniin jonka oppi 20 min ja mitään tällaisia ongelmia ei ole ollut koskaan tai niistä ei tiedä. :?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Porkkana 24 marraskuu 2017, 16:36

Black friday tarjouksesta:

https://elisa.fi/kauppa/#!/tuote/4G-Kotiboksi-B525?deviceVariant=3G/4G B525&paymentOption=36
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Black friday tarjouksesta:

https://elisa.fi/kauppa/#!/tuote/4G-Kotiboksi-B525?deviceVariant=3G/4G B525&paymentOption=36

Osallistu keskusteluun