Vastattu

NAT tyypin vaihto

  • 20 July 2017
  • 2 kommenttia
  • 24628 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +7
Mulla on Saunalahti mobiililaaakaista 4G super ja tää käyttää NAT tyyppiä 3. Kun yritän pelaa yht PS4 peliä niin se tukee ainoastaan NAT tyyppejä 1 ja 2 koska se peli käyttää peer-to-peer tekniikkaa. Samoin kun yritän liittyä puheryhmään niin siel joidenki kans ei voi jutella koska se johtuu NAT asetuksista.

Tietysti toinen vaihtoehto olsii että ottaisin kiinteän laajakaistan.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 20 July 2017, 12:19

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Saunalahden mobiililaajakaistaan pitää tilata (ja ottaa käyttöön) erikseen julkinen IP -osoite. Muuten tuosta "NAT 3 -tyypistä" ei pääse eroon. Lisää tietoa täältä.

Konsolipelaamisessa ja verkkopelaamisessa ylipäätään suosin itse aina kiinteää laajakaistaa sen vakauden takia. Kannattaa kilpailuttaa kaikki operaattorit ja valita niistä nopeus-hinta-laatu -suhteeltaan paras. Elisan/Saunalahden kiinteät laajakaistat ovat ainakin meidän taloyhtiössä suhteessa kalliimpia kuin kilpailevien operaattoreiden yhteydet.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Miksi tästä samasta aiheesta pitää avata uusia ketjuja? Mobiililaajakaistan osioon on kiinnitetty ketju, jossa tämä asia on käsitelty ja se kyllä pitäisi osua silmään tuon kiinnityksen ansiosta. Hohhoijaa..