Kysymys

Netti 4g ja 3g myyty tukkoon.

  • 8 helmikuu 2016
  • 30 kommenttia
  • 1305 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

30 kommenttia

Käyttäjätaso 4
mikkis2 kirjoitti:
Muuten kannattaisko kokeilla 1800 hz suunta-antenilla yrittää tavoitella tuota uutta lähetintä tuosta lähimpänä olevasta lähettimestä mihin se nyt on tullut. kun cellmapperin mukaan, jos luottamista! jään n. puolen kilometrin päähän säteilykeilan ulkorajasta .ja ainakaan huawei 593:ssällä en omilla anteneilla siihen saa yhdistettyä vaikka kantelisi modeemia minnepäin hyvänsä . ja onkin aina lukittuna tuohon suhmuran kauimpaan 800hz mastoon .

DNAlla on ilmeisesti päivitys tuohon jolla voi lukita taajuuden. Muuten ei edes "vain 1800 MHz antennit" takaa, että lukittuu 1800mhz:lle. Menee, mihin sattuu. Voi joutua boottailee tai "narraamaan" 1800 MHz:lle.

Kyllä 1800 kantaa yleensä 5 km, jos ei ole kauheasti mitään edessä. Noi kartat on arvioita  ja kännykälle, maan pinnan tasolla.
Joo olen kuullut noista eri operaattorein firmiksistä 593:ssä  ja minulla sattuu olemaan elisan ostettu ,ei siis lukitusta taajuuksille" yritin ladata purkkiin dna:n filmistä mutta poxsi ei sitä suorita loppuun ja sanomaksi tulee virhe. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Elisan kannattaisi rajoittaa myytäviä yhteyksiä. Kun jokainen voi ostaa maksimissaan 10 megaa 4G-verkkoon rajattomana 20 € kk, ei vie tämä muilta kaistaa. Jos haluaa rajoittamattoman, maksaa 50 kuussa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
jusvuori kirjoitti:
Minusta perusongelma on siinä, että me ollaan tällainen hyttysenjätöksen kokoinen kansa, jonka on ihan väkisin asuttava valtavan kokoisessa maassa siellä sun täällä. Millään järkevällä investoinnilla supernopeaa nettiä ei voi rakentaa joka niemeen ja notkelmaan.

Se on vaan fakta, että tämän kokoinen kansa pystyisi halutessaan asumaan yhdessä kaupungissa eikä se kaupunki silti mahtuisi maailman 50 suurimman joukkoon. Realistinen skenaario lienee se, että suomessa olisi noin viisi väestökeskittymää, joihin voidaan tarjota täydet palvelut. Tähän on tosin matkaa vielä muutama vuosikymmen. :)

En kyllä allekirjoita. Miksi se sähköjohto on varaa rakentaa lähes jokaiseen torppaan missä asutaan. Tällä hetkellä vielä tuskaillaan sähkön siirtomaksujen kortusta, kun sähköjä viedään maan alle. Maan alle sähköjä viedää, koska viime aikoina on ollut laajoja katkoksia myrskyjen takia.

On suurtä typeryyttä, järjen köyhyyttä ja resurssien tuhlausta, jos samaan ojaan mihin menee sähköt ei laiteta kuitua automaattisesti. Kuidun hinta verrattuna ojan kaivamisen ja sähköjohtojen hintoihin, kun on hyttysen kakan verran lisäkuluja. Hämmästyttävintä on, että sekä sähköverkko,- että tele operaattorit vastustavat yleisesti velvoitetta, että kuitu pitäisi viedä sähkökaapelin kanssa samalla. Ruotsissa tässäkin ollaan viisaampia.

Täältä voi lukea eri tahojen kiemurtelua LVM:n lausuntopyyntöön aisian suhteen.

http://www.lvm.fi/lausuntopyynnot/-/mahti/asianasiakirjat/70096

T: Tuokki
Käyttäjätaso 7
tuokki kirjoitti:

En kyllä allekirjoita. Miksi se sähköjohto on varaa rakentaa lähes jokaiseen torppaan missä asutaan.

Sähköt on vedetty melkein joka torppaan siihen samaan maailmanaikaan, kun myös kuparijohtoa vedettiin ympäri maata. Ja sekin homma aloitettiin niistä paikallisista sähköyhtiöistä, jotka vetivät johtoja omalla alueellaan pitkin metsiä.

Tietysti asiaan vaikuttaa sekin, maksetaanko jostain liittymästä 20 e/kk vai 200 e/kk. Sähköliittymien (perustamis-) hinnatkin on aika mukavia...

Osallistu keskusteluun