Kysymys

Netti käsittömän hidas päivisin

  • 2 maaliskuu 2018
  • 26 kommenttia
  • 4477 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

26 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Tuo on mahdollista vain siellä, jossa kiinteää on järkevä toteuttaa. Tervetuloa vain kaivamaan kuitua alueelle, jossa ei ole asukkaita ja asiakkaita = valtaosa maaseudusta.

Ai niin, täällä toki mobiili toimii oikein hyvin, kun tukiasema on vain minun henkilökohtaisessa käytössäni. 🆒


Kyllä suurin osa (vaikeista) ruuhkista mobiilissa on myös ruuhka- Suomessa. Siis isoissa kaupungeissa, joihin saisi / saa kyllä (yleensä) kelvollisen kiineänkin yhteyden, mutta kuka sellaista haluaa ottaa kun hinta on sama eillei kalli kalliimpi kun mobiili ja siinä missä mobiilin nopeus "luvataan" 😃 olevan 100Mbit/s, niin VDLS:llä saa vain 30Mbit/s. Kun sitten kysytään Matti/Maija Meikeläisen teknisellä tuntemuksella, että kumpi kannattaa ottaa, niin 90% ottaa mobiilin. Liittymien eroja ei myöskään operaattorit halua (rehellisesti) kertoa.

Sitten kun mobiiliin luvattu nopeus onkin alle 5Mbit/s ja videoiden katselu pätkiin. Naristaa että ei ole saatu mitä on luvattu. Kenen tässä pitäisi katsoa itseään ja (ehkä) muttaa menettelytapoja. Vai onko tämäkin sellainena asia, joka pitää hieroa joksikin määräykseksi Viestintäministeriön kautta ?

T: Tuokki

Osallistu keskusteluun