Kysymys

Nettitikku myös vanhoille asiakkaille??

  • 17 huhtikuu 2009
  • 28 kommenttia
  • 2073 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

28 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Onko prepadin kanssa ostettavassa e160e tikussa miten pitkä takuu?? vuosi vai kaksi?
Käyttäjätaso 2
Saako tikkua muuten koeajaksi, eli onko esim. kahden viikon palautusoikeus?


Ilmeisesti Elisa Shopiteista on saatavilla kahden viikon tyytyväisyystakuulla jotain mobiililaajakaistaa. MobiililaajakaistaPaketti tai jotain.

Onko prepadin kanssa ostettavassa e160e tikussa miten pitkä takuu?? vuosi vai kaksi?


Veikkaisin että normaali 24 kk takuu. Ainakin 24 kk operaattorilukituksella pelotellaan.


Kellään muulla ei ole vastaavaa palvelua tarjolla lähellekään yhtä hyvään hintaan.


Ja nyt kun on havaittu Megadatan profiilin olevan 8192/8192 samaan aikaan kun 5M-liittymän profiili on 5120/5120, voidaan itse asiassa jopa sanoa, että vastaavaa palvelua ei ole tarjolla mihinkään hintaan sen enempää Saunalahdella kuin muillakaan. En tosin tiedä onko 5M-liittymissä download-rajoitin oikeasti päällä?

Mitenkäs muuten 10M-liittymän lanseeraus etenee? Sitähän lupailtiin http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,7966.msg67340.html#msg67340 ' TARGET='_blank parhaimmillaan. Toki eihän 14.4 megan HSDPA-härveleitäkään juuri tullut markkinoille, joten ymmärrettävästi hyöty olisi ollut vähäinen.

Mutta nyt sen sijaan tulee markkinoille 21.6 megan HSPA+ päätelaitteita parempien vasteaikojen kera, ja ryminällä. Uplinkissä näköjään ainakin tähän asti julkistetuissa tikuissa on päädytty 5.76 megaan, eli ei vielä ole hypätty tehokkaampaan modulaatioon kuten downlinkissä. Mutta onhan 5.76 megan uplink sekin verkkopuolella jo parannusta nykyiseen 1.46 megaan.


Tasan ei käy onnenlahjat meillä asiakkaillakaan :O((((. Olen ollut 4 kertaa yhteydessä asiakaspalveluun mielestäni liian alhaisen megadataedun max downloadin takia eli epäilen profiilia vääräksi.

Ja siltähän tämä tuntuu vaikka 3 asiakaspalvelijaa on väittänyt profiilia rajoittamattomaksi eli ymmärtääkseni 7,2 tai 8M.
Latauskokeilut eri ohjelmilla (speedtest, funet_dev jne) antavat vuorokaudenajasta ja solusta (n.30kpl eri puolella suomea) maksimi nopeudeksi tuon 2M. Samoin pfofiiliksi antaa MDMA myös tuon 2048/2048. On kokeiltu tikkua Huawei 169E ja kännyä Nokia 6610.
Tulos aina sama.
Viimeistä edellinen kirjallinen yhteydenotto tälläviikolla kertoi että sopimus on markkinoinnin mukainen (v.2007) max. 2M. Tämä vaikka muuta tietoa on myöhemmin runsaasti annettu oma.saunalahti sivujen kautta.

Viimeisin yhteydenotto tänään kertoi teknisen puolen jälleen tarkistaneen profiilin ja sen olevan ihan ok ilman rajoitusta 2M:een.
Ei tarjottu mitään etenemismahdollisuutta tai ratkaisua, vain oikeus lopettaa sopimus.
Eli jos ei katteettomat selitykset kelpaa asiakkaalle niin ...
Unohtui kysyä koskeeko lopettamismahdollisuus myös muita pariakymmentä sopimustani saunalahden kanssa? Eihän tämä mukavalta tunnu lähes kymmenen vuoden sopimuskauden jälkeen vaikka erimielisyyksiäkin on välillä ollut.

Siis mikä haisee Megadataedussa eli miksi osa meistä asiakkaista halutaan väkinsin pois. Tuleepi aivan TeliaSonera mieleen pian.. :O((


Jaa jaa... virallinen reklamaatioko ainoa ja oikea etenemistie?? Kuinka saan liittymääni oikean datasiirron profiilin jonka on sanottu, luvattu ja todettu? olevan 8/8M. Ei vain ole...
kuin 2/2M. No kaksi viestiä on lähetetty..ehkäpä asian selvittely etenee pienistä epäilynsiemenistä huolimatta. Katsotaan mitä kuuluu...

Osallistu keskusteluun