Kysymys

Nettitikku: Nokia CS-15

  • 3 toukokuu 2010
  • 32 kommenttia
  • 1537 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

32 kommenttia

Kun nuo USB Root HUB:it poistaa, pitää kaikki USB-laitteet käyttää uudestaan porteissa, jotta niiden ajurit asentuvat uudelleen. Tuo USB Root HUB:ien poisto "nollaa" tavallaan tilanteen ja ainakin meikäläisellä korjasi kaiketi sotkuun menneen softapinon.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Itsekin sain nuo katkeamiset loppumaan siirtämällä mokkulan hubiin kiinni. Toiminut nyt pari päivää ilman ainuttakaan katkoa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Nahkalle vielä pari tyhmää kysymystä: Miten se merkkivalo siinä modeemissa, välkkyykö punaista? Ja onhan sulla 32-bittinen xp (ei 64 eikä media center; 64 ei nokia tue ja itse huomannut ongelmia mc-version kanssa)? Ja tietysti on mahdollista, että joku käynnissä oleva prosessi sotkee sitä asennusohjelmaa.

Noiden hubien ja myös kuristimella varustettujen kaapeleiden tuoma apu yhteysongelmiin on mielenkiintoinen juttu. Aiheutuuko nuo ongelmat usb-porttien soveltumattomuudesta jatkuvaan virransyöttöön ja edestakaiseen liikenteeseen vai onko kyseessä ympäristön/tietokoneen aiheuttamien sähkömagneettisten häiriöiden poisto? Usb3 kyllä poistaa nuo virtaongelmat (900 mA), mutta nuo häiriöt pitää pyrkiä käyttäjän eliminoimaan. Tietysti noilla jatkoilla ja hubeilla päästään aina lisäksi signaalin kannalta parempaan modeemin sijoittamiseenkin.
Kote60

Tikku vilkuttaa sinistä, eli jos oikein ymmärsin niin sillä on yhteys verkkoon mutta ei kommunikoi koneen kanssa. Xp on 32 bittinen normi versio.
http://europe.nokia.com/support/product-support/internet-stick-cs-15-support/software ' TARGET='_blank näkyy ilmestyneen ohjelmistoversio 2.10.2. Julkaisutiedot eivät ainakaan näytä lupaavan muuta kuin XP:hen liittyviä uudistuksia, jotka eivät minua kiinnosta. Onko joku utelias kokeillut tuota päivitystä? Olisiko tuohon päivittämisestä mitään iloa tai toisaalta vahinkoa?
Miksihän tuo minun CS15 tikku menee itsestään pois päältä? Se on kiinni reitittimessä, jolla luon langattoman verkon jonka kautta toimii läppärin netti. Lisäksi reitittimeen menee xbox piuhalla kiinni. Käytössä se ei katkea, mutta sitten kun lepää jonkun tovin. Aina kyllä on auttanut, kun irrottaa sen ja laittaa uudelleen takaisin.
Aiheeseen etäisesti liittyen poiminta DNA:n keskustelupalstalta, jolle nauroin pitkään ja hartaasti. En tosin tiedä miksi, itsellä täysin sama tikku täysin samoilla ongelmilla. https://keskustelu.dna.fi/default.aspx?g=posts&t=370 ' TARGET='_blank Pitäkää hauskaa.

Osallistu keskusteluun