Kysymys

Nettitikkuohjelman päivitys

  • 2 marraskuu 2013
  • 7 kommenttia
  • 2207 katselukerrat

Hei, nettitikkuohjelman päivitys meni ok, mutta kun nyt yritän avata yhteyden internettiin ei se enää onnistu. Vanhalla ohjelmalla pelasi hyvin. Helppari ei osaa auttaa. Osaako kukaan neuvoa?

7 kommenttia

Vastaamista helpottaisi, jos kertoisit mikä nettitikku sinulla on, minkä ohjelman päivityksestä on kysymys sekä mikä liittymä sinulla on käytössä.
Huawei E367, Saunalahti, päivitys on se, jota se ehdotti syyskuussa; lienee 4.0.

Tikkua on yritetty useassa PC:ssä ja ei yhdistä verkkoon.
Olisikohan tästä apua:

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Mobiililaajakaistat/HUAWEI-E367-ei-toimi-ohjelmistop%C3%A4ivityksen-j%C3%A4lkeen/m-p/308845#M32038
Olen tuon palstan käynyt läpi alusta loppuun ja kokeillut nuo konstit, mutta ei niistä ole apua ollut.

Olen ihan neuvoton.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Antaako se jonkin virheilmoituksen yhdistämistä yritettäessä?
Ei anna mitään virheilmoitusta; kun painan "Yhdistä" se yrittää yhdistää oletussivulle, mutta ei "sivua ei löydy" vaikka se on mikä tahansa yleinen sivu, joka ainakin ennen päivitystä on toiminut, esim. elisa.net tai google.fi.

Mutta sitten! Kun mikään ei tuntunut tepsivän, poistin ihan piruuttani Ethernet-porttiin kytketyn WLAN-tukiaseman ja siinäpä se oli ratkaisu. Jo toimii netti ja liukkaasti!

Tosin nyt täytyy seuraavaksi ihmetellä miksi tämä tukiasema ei saa olla kiinni samaan aikaan, mutta se nyt on vähäisempi ongelma. Jos joku tätä lukenut tietää syyn niin olisi hienoa kuulla ratkaisusta. Siis ennen päivitystä tässä ei ollut ongelmaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Mielenkiinnolla ootan minäkin kommentteja. Tiedä sitte onko samasta ongelmasta kyse. Läppärissä on win 8 ja toimi hetken ok. Sitten päivänä toisena kun koneen aukas,niin samantien se alko tehä ite jt päivitystä ja ilmotti vaan poistaneensa "netin" :smileyshocked: Kuvaketta ei saa pöydälle kiinnitettyä, kun sen ensin sokkeloista löytää. Jos onnistuu saamaan pöydälle,niin se pysyy siinä vaan hetken ja herjaa ettei voi avata yhteyttä.

Osallistu keskusteluun