Kysymys

Nokia CS-15 + Saunalahti Nopsa + Buffalo Nfiniti Highpower WZR-HP-G300NH

  • 10 heinäkuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 694 katselukerrat

Ongelmia, ongelmia... Mokkula Nokia CS-15 on ollut meillä käytössä Saunalahden Nopsaliittymällä reilun kuukauden päivät. Tikku toimi suoraan läppäriin (Vista 32bit) liitettynä aluksi ihan ok. Yksi kaunis päivä oli tikku mennyt "mykäksi" ja kone väitti sen olevan vikatilassa eikä tunnistanut sitä. Tikkua testattiin muissakin koneissa ja ilmoitus oli aivan sama. Ajattelin että nyt on tosiaan tikku hajonnut jostain syystä ja jäin miettimään mitä sen kanssa tekisi... Kokeilin kuitenkin liittää USB-hubia läppäriin ja testata, onko koneen porteissa jotain vikaa: Ei ollut ja juolahti mieleen liittää CS-15 hubiin kiinni - sehän rupesi taas toimimaan, ja on toiminut siitä asti. Mutta vain hubin kautta, ei suoraan koneessa.

Nyt saimme uuden ongelman: Hankimme otsikossa mainitun Buffalon reitittimen (Nfiniti Highpower WZR-HP-G300NH), myyjän sanojen mukaan se tukee myös Nokian 3g-modeemeja. Tarve on siis saada nettiyhteyttä jaettua useammalle koneelle. Kun mokkulan laittaa reitittimeen kiinni, ei reitin tunnista liittimessä olevaa mokkulaa. Mokkulassa ei syty valon valoa eikä se siis toimi. Olen kokeillut liittää mokkulaa myös hubin kautta, hubiin syttyy valot, mutta mokkulassa ei tapahdu edelleenkään mitään. Onkohan kellään mitään ideaa, että yhdistelmän saisi toimimaan, vai pitääkö Buffalo viedä takaisin ostopaikkaan, yhteensopimattomuusongelmien vuoksi??

Toinen ärsyttävä ongelma CS-15 mokkulan kanssa on se, ettei se toimi millään läppärissä ilman Nokian omaa wellphone2-ohjelmaa. Onko tähän mitään ohituskeinoa?? Onko tämä syy siihen, ettei Airstationkaan sitä tunnista?

Tähän tarvisi oikeasti nyt saada vastausta, alkaa hermot palaa pikkuhiljaa... ???

2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Ei taida tuo Buffalo kyllä tukea mitään 3g-modeemeja....

Ainakaan verkkokaupan speksien mukaan  http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=12260 ' TARGET='_blank

Edit:  Itse olen käyttänyt tuohon A-linkin Wnap purkkia, siinä pelaa myös Nokian tikku    http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=13081 ' TARGET='_blank
A-linkin Wnapia itsekin olisin kaupasta kaipaillut, mutta ei tuntunut olevan saldoa missään ja siksi tuohon Buffaloon käännyin. Itse Buffalon sivuilta kyllä näkyy ja paketissakin kerrotaan, että 3G-modeemit on tuettu. Päivitin lisäksi siihen viimeisimmän firmiksenkin, että varmasti olisi ajan tasalla laite:
http://www.buffalo-technology.com/products/wireless/wireless-n-nfiniti/wzr-hp-g300nh-airstation-nfiniti-wireless-n-high-power-router/

Osallistu keskusteluun