Kysymys

Ongelma: Netti toimii hyvin kun 3G näkyy ruudussa, lakkaa kun HSPA+ ilmestyy.

  • 22 elokuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 983 katselukerrat

Mulla on saunalahti prepaid liittymä ja Huawei mokkula, Aspire 5315 läppäri, Vistalla.

Ongelma kun nettiyhteys vaihtuu (?) 3Gstä HSPA+ ja värivalo muuttuu tumman sinisestä vaalean siniseksi, netti lakkaa toimimasta...On edelleen yhdistettynä mutta data ei liiku, näyttää laskuri 0.  Pitää sulkea ja yrittää uudestaan ja tähän menee tuhottomasti aikaa ja hermot paukkuu. Saattaa tehdä jo heti tai 4min päästä tai jopa tunnin päästä saman. missä vika ja ennenkaikkea miten saan toimimaan ilman pätkimisiä???

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei Palikka-65!

Tuossa saattaisi olla hyötyä siitä, jos saisimme tietää Huawei-mokkulasi tarkan mallin, se lukee yleensä laitteen pohjassa. Näin äkkiseltään ei tule mieleen mikä voisi olla ongelmana, sillä vehje selkeästikin operoi koko ajan 3G-verkossa (johon HSPA+:kin kuuluu).

EDIT: Siirretään tämä myös oikealle alueelle 🙂
Malli näyttäs olevan:  

 E 353s-2

Anteeksi, ihan käsi näissä asioissa 😃  
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ok, tuossa mallissa oli joskus kuukausia sitten ongelma, jossa tukiasema hylki noita E353-tikkuja, kun yritti yhdistää 3G-verkkoon (muuten toimivat). Voisi liittyä vielä tähän, korjaantui jonkinlaisella päivityksellä tukarille. Voisit laittaa minulle prepaid-mobiililaajakaistan GSM-numeron yksityisviestillä, niin katsotaan saadaanko toimimaan.
Viestiä laitettu

Osallistu keskusteluun