Kysymys

Ongelma Nettitikku E353-ohjelman päivityksessä

  • 14 lokakuu 2012
  • 3 kommenttia
  • 2608 katselukerrat

Terve! 

Käytän Saunalahden Prepaid Mobiililaajakaistaa ja ostettuani uuden koneen ja asennettuani laajakaistan uuteen koneeseen Windows 7:lle, Prepaid Mobiililaajakaistan ohjelmisto ei päivity automaattisesti siihen 3.0-versioon, vaan ainoastaan Elisan ohjelmaan, joka ei välttämättä toimi. Yritin ladata version 3.0 Saunalahden sivuilta, mutta tämän jälkeen selain (Chrome) ei ladannut sivuja.

 

Netti pelittää nyt kyllä tällä Elisankin ohjelmalla, ei siinä mitään, mutta varmaan kannattaisi laittaa tuo "oikea" päivitys?

 

Lähetin viestin myös Saunalahden sivujen kautta, jossa vastaukseksi pyydettiin soittamaan OmaGuruun, koska tietokoneen asetuksia pitää ilmeisesti muuttaa vastauksen mukaan, mutta valitettavasti minulla ei ole varaa sellaiseen, oikeasti.

 

Voiko joku antaa selkokielisen "mene tänne, klikkaa tästä, ongelma hoidettu"-ohjeen?

 

KIITOS!

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Mikä nyt käytettävä ohjelma on versionumeroltaan (ks. valikosta Ohje-Tietoja)? Tämä kannattaa tarkistaa varmistukseksi, koska toimivan päivittäminen on yleensä turhaa. Jos versio on 3.x.x-jotain, niin ongelma ei ole versiossa vaan vain ulkoasussa. Jos versionumero alkaa 1. tai 2., niin sillon päivittäminen kannattaa tehdä. 

Tarkoitatko "Elisan versiolla" sitä, että ohjelman ulkoasu on sininen, eikä Sauniksen oranssi? MLK-ohjelma tunnistaa "operaattorin värin" sim-kortin IMSI-nron perusteella, ja ilmeisesti Prepaid-simmit on Elisan nrolla varustettuja (en tiedä varmaksi, koska en ole prepaidia koskaan käyttänyt). Ohjelman ulkoasun saa kyllä muutettua "käsin" käsittelemällä asetustiedostoja, mutta mitään muuta varsinaista hyötyä tuosta värinvaihdosta ei ole. 

MLK-ohjelman suuri ongelma on se, että varsinkin W7-koneissa ohjelman asetusten muuttaminen pysyvästi ei tahdo toimia. Siksi on huomattavasti suositeltavampaa käyttää toimivaa, vaikka sitten väärää versiota, kuin alkaa "säätää" oikeaa versiota viimeisen päälle toimivaksi. 
Versio oli 2.X.X.-jotain. Ja kyllä, Elisan versiolla tarkoitin sitä sinistä, en Sauniksen oranssi.

No, netti toimii, joten miksipä sitten vaihtamaan. Pysytään tässä. KIITOS!!!!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tuo 2-versio on itseasiassa parempi kuin 3, koska on kevyempi ja ilman esim. hankalasti poistettavaa selaimen pakkokäynnistystä.. Tosin 2:sen päivitysagentti luultavasti tulee puoliväkisin päivittämään sen 3-versioon.

Jos välttämättä haluat "tunnustaa väriä", "nahkan" valinta löytyy C:userskäyttäjänimiAppDataRoamingBirdstep TechnologyEasy Connect -hakemistossa olevasta AppInfo-tiedostosta (tekstitiedosto, muokattavissa esim. Notepadilla, AppData-hakemisto on piilotettu). "Nahkanvalinta-koodi" 1 on Elisan sininen ja 2 Sauniksen oranssi...;)

Osallistu keskusteluun