Kysymys

Pätkii kuin synti

  • 16 toukokuu 2012
  • 51 kommenttia
  • 1598 katselukerrat

  • Osallistuja
  • 15 kommenttia
Joo eli muutaman kuukauden ollu nyt tuo Huikea 4g toki eise täällä keski suomessa taida täydellä teholla vielä pyöriä , mutta kuitenkin. Eli alussa ei mitään ongelmia , mutta nyt viimeiset kaksi / kolmeviikkoa yhtä tuskaa. Pätkii vähän väliä, netti ei katkea , mutta nopeus tippuu nollaan. Mitä äskenkin seurasin tuota mobile partner ohjelmaa jossa näkyy nuo "nopeudet" tippuu jokatoinen sekuntti nollaan ja sen jälkeen yrittää nopeus nousta mutta ei, taas nollaan. tätä pätkimistä on esiintynyt nyt jokunen viikko ja varsin v-mäinen. Parhaimmillaan googleen pääsykin kestää sen 10min kun tämä arpoo mennäkkö vaiko eikömennä.  Muuten toimii pirun hyvin, tämä pätkiminen vain ottaa kuuppaan. Nettiradiokaan soi taustalla kun tämä aloittaa oman esityksensä.  Mikähän lie , onko käyttäjässä vai vehkeissä vika? 

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

51 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Hmmh kirjoitti:

Joo tulin töistä ja yritin katsoa iltasanomien sivuja ja kun lataukseen menee se 5min, löin tikun irti ja nokkakohti liikettä ->

Kävin toki ensin elisan liikkeessä tikku kourassa, oisin kysynyt saanko sen tikun vaihdettua. Noh elisan shopitti täynnä väkee kun pipoo ni empähän jaksanut jäädä odottelemaan.  Sain muualta suoraan tikun kouraan ilman odotteluja. Toistaiseksi vaikuttaa hyvältä, ei ole pätkinyt kertaakaan. Saanko mielenrauhani takaisin 🙂  Todennäkösesti en saa tuota saunalahden määräaikais sopparia purettua ellen maksa loppusopparin edestä niitä maksuja? mitkä taitaa olla ~~400 kertalaakista, joten taidan jättää väliin. Maksampahan sen parikymppiä kuussa  turhasta. 


Tapauskohtaisesti sopimus voidaan purkaa kuuluvuusongelman perusteella, jos ongelma voidaan todeta vikailmoituksella.

Pahoittelen, että liittymäsi ei ole toiminut odotuksiesi mukaisesti. Pyydän ystävällisesti sinua tekemään liittymäsi toimintahäiriöistä vikailmoituksen vikailmoitusnumeroomme 09 4243 0730 (avoinna 24h). Vikailmoituksen käsittelyn jälkeen voimme tarvittaessa käsitellä asiasi uudestaan.