Kysymys

Pari viikkoa lähes toimimaton mobiililaajakaista.

  • 26 marraskuu 2013
  • 6 kommenttia
  • 2312 katselukerrat

Parisen viikkoa on ollut saunalahden MegaReilu 3G paketissa tullut mobiililaajakaista lähes toimimaton. No 25.11.2013 en sitten päässyt sillä enää nettiin ollenkaan. Kotona (langattomassa kotivekossa) Elisa viihteen kaapeliverkossa puhelimella pääsee nettiin.

Käytän mobiililaajakaistaa yleensä 33580 Tampere aluella ( tällä alueella myös toimintahäiriöt tai toimimattomuushäiriöt olen havainnoinut). Onko tietoa milloin maksamani palvelu palautuu puhelimeni käyttöön? Mielestäni kohtuuttoman pitkään kestänyt toimimattomuus.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Hei motr,

Ilmoittele vaikkapa minulle yksityisviestinä http://elisa.to/rapsi liittymänumero ja osoite, jossa vika on ensisijaisesti ilmennyt, kuinka usein ja kuinka pitkään, niin laitetaan vikailmoitusta menemään. Kerro myös esimerkkiaika, milloin olet viimeksi yrittänyt puhelimen nettiä käyttää. Jos taloudessa on muita Saunalahden/Elisan liittymiä ja niissä samanlaista ongelmaa, kyse on selkeästi verkon häiriöstä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Vikailmoitusta siis et ole tehnyt? Sellainen toki kannattaa tehdä heti, kun havaitset ongelmia ja olet edes jollain tasolla varmistanut että vika ei ole omissa laitteissasi :smileyembarrased:
> Pari viikkoa ... mobiililaajakaista lähes toimimaton.

Kesän 2009 jälkeen minulla yksi kahden kuukauden toimimattomuuskausi ja yksi pariviikkoinen.
Ekan aikana tein monta vikailmoitusta ja lähetin taulukoita nopeuksista eri kellonaikoihin. Turhaan.

JOTEN:  Irti pitkistä kytkysopimuksista !
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Toimimaton mobiililaajakaista korjautuu tällä: http://www.youtube.com/watch?v=cs18ujvOr6A

Hitler ei pääse Isac Elliotin keikalle Saunalahden takia

 

Kas näin. Video kuvaa melko hyvin Saunalahden 4G LTE -laajakaistaa tällä alueella.
Tilanne ei ole parantunut ollenkaan joten mahdolliset toimenpiteenne ei vaät ole auttaneet minua ongelmassani. Tilanne on edellen sama mobiililaajakaista
MegaReilu
Ei toimi ollenkaan tai on niin hidas ettei sen käyttö ole järkevää. Kotiverkossa toimii (Elisa Viihde kaapeli) nopeasti. Ongelmat ovat alueella jolla eniten mobiililaajakastaa käytän  (en juurikaan muualla) . Viimeksi testattu eilen ke 11.12.2013 ja tänään to 12.12.2013 molemmissa edellämainituissa osoitteissa. Käytännössä minulla ei ole ollut toimivaa mobiililaajakaistaa kahteen kuukauteen. Toivoisin pikaista apua ongelmaani.

Vikailmoitus on siis jo kerran tehty. Ja jotain oli kuulemma tehty tosin siitä ei ollut minun ongelmaani apua.

(poistettu näkyvistä asiakastietoja -Rapsi)
Käyttäjätaso 5
Hei motr,

Olitkin jo ehtinyt laittaa yksityisviestiä, vastailin siihen.

Osallistu keskusteluun