Kysymys

Pelkkä nettitikku+multisim?

  • 29 lokakuu 2008
  • 4 kommenttia
  • 4958 katselukerrat

Termos.

Pulmani on seuraava: puhelinliittymänä on ViestiX 3G jonka kuukausimaksuun sisältyy 384kb-datakäyttö. Koska tätä käytän kakkosyhteytenä normaalin adsl:n ohessa, nopeus riittää oikein hyvin. Puhelin pahalainen vaan on vanhuuttaan (tai saamiaan kolhuja ::)) alkanut temppuilla niin että sen puolesta yhteyden saanti ei suinkaan aina ole varmaa (buuttailee itsekseen ja niin eespäin - eikä PC Suitekaan kaikkein luotettavin pala tässä palapelissä ole). Siispä tuumasinkin että olispas vaan kätevää jos vois pitää tämän liittymän mutta hankkia siihen päälle toisen SIMin ja mokkulan = puhelin puheluihin, mokkula nettikäyttöön.

Tilanne vaan taitaa olla se että vaihtoehdot on a) ostaa mokkula erikseen (á >100e) tai b) maksaa sittenkin se kymppi kuussa lisää toisesta samanvauhtisesta yhteydestä? Noh, eihän se 9,80 pankkia kaada (tai mistäs sen tietää millä ne nykyään kaatuvat :P) eikä tää toisaalta niin iso kiusakaan oo mutta elämää hankaloittava asia kuitenkin.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Juu ei onnistu enää multiSIMmin tilaaminen kuin Mobiililaajakaista Plussaan. Ja Nettitikkuakaan ei saa puheliittymiin.
Roger, kiitokset tiedosta.


Ja Nettitikkuakaan ei saa puheliittymiin.


?
hyvis trakoitti varmaan sitä, että jos on valmiiksi kytkyliittymä (esim tuo Viestix), niin siihen kuuluvaa puhelinta ei voi päivittää nettitikkuun.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3Ja Nettitikkuakaan ei saa puheliittymiin.


?
hyvis trakoitti varmaan sitä, että jos on valmiiksi kytkyliittymä (esim tuo Viestix), niin siihen kuuluvaa puhelinta ei voi päivittää nettitikkuun.


Ja myös sitä, että uuden puheliittymän mukaan ei saa Nettitikkua. Saunalahdelta siis.

Osallistu keskusteluun