Vastattu

Ps3 + Nat 3

  • 24 toukokuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 779 katselukerrat

Terve!
Luin edelliset viestiryhmät liittyen samoihin ongelmiin mitä muilla oli ollut NATin kanssa mutta mikään niistä ei vastannut omaan ongelmaan.
Eli mulla on 4G mobiililaajakaista josta saan ps3 kanssa nat 3 tyypin joka estää nettimoninpelit aika lahjakkaasti. Olen yrittänyt availla portteja reitittimen sisältä mutta tuloksetta. Olen myös lukenut että mikäli IP numeroni ps3:ssa on tietyllä raja-arvoilla niin nettiyhteydessä ei ole mahdollistakaan avata portteja. Opengate ei taida vieläkään toimia 4G ytheyksissä? Onko ylipäätään mitään mahdollisuutta saada tyyppi 2 tällä liittymällä?
Olipas hankalasti kirjoitettu mutta toivottavasti saatte asiasta kiinni.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Miikas 26 toukokuu 2016, 19:22

Heureka!
Apn asetuksistahan se lähti pelaamaan. eli internet4 access pointiksi niin jo toimii! Siis tuon julkisen ip:n lisäksi. NAT tyyppi on nyt 2.Kiitos Paljon!
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Oma Elisa / Saunalahti palvelun kautta voit ostaa liittymääsi lisäominaisuuden, jolla se saa julkisen, vaihtuvan ip-osoitteen. Kun palvelu on kytketty, buuttaa modeemi, laita Upnp päälle (jos se ei vielä ole) ja yhteystyyppi pitäisi olla sitten NAT2.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Saitko Miikas tuolla julkisella IP:llä pelaamaan?
Moi!
Ei lähtenyt pelittämään. NAT tyyppi edelleen 3. Laittoivat eilen elisan asiakaspalvelusta tiedon eteenpäin että julkista ip:tä pitäisi saada. Ei ainakaan vielä toimi vaikka UPnP on saatavilla pleikkarin mukaan. Huomaako tuota mistään tuota julkista/vaihtuvaa ip:tä?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
onhan APN oikein asetuksista eli internet4
Heureka!
Apn asetuksistahan se lähti pelaamaan. eli internet4 access pointiksi niin jo toimii! Siis tuon julkisen ip:n lisäksi. NAT tyyppi on nyt 2.Kiitos Paljon!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ja tässä muuten vielä sen julkisen IP:n ohjeita meidän asiakastuessa:
http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/mobiililaajakaista/ohje/ip-osoitteet/

(jos joku muukin painii saman vaivan kanssa)

Hieno juttu kun sait pelaamaan ja kävit vielä huikkaamassa! 🙂

Osallistu keskusteluun