Kysymys

PuhePaketin yhteyteen Saunalahti Mobiililaajakaista Plus 384, vaihtaminen 5MB

  • 23 January 2010
  • 7 kommenttia
  • 202 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
  • Avulias
  • 64 kommenttia
Pystyykö ko. liittymän vaihtamaan kesken sopimuskauden 384:sta 5 megan liittymään, kun tarjous on vielä voimassa?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Jos sinulla on jokin kytkynä mukana tullut laite, vaihtaminen ei onnistu (esim. puhelin jossa ei edes ole internet-mahdollisuutta). Ilman laitetta onnistunee.
Voit tarkistaa ,onko mahdollista  oma saunalahti.fi hallintasivulta >sopimukset>> jne! Ainakin itsellä tuo onnistuu!!
Joo, soitin eilen aspaan vaihtaakseni megaisen mobiiliplussan puhepakettiin 5 megan kaistalla. Eipä onnistu, ja 24kk sopimusta on jatkettu vaihdettuani 384:n megaiseen. On se *****, alkuperäinen sopimus oli 24 kk, *******n tikku on maksettu! Onko nää tyhmiä vai mikä? Eikö kelpaa vanhan asiakkaan 13.90€ kuussa lisää? Jos vaihdan liittymäni puhepaketiksi, 5M maksaa, mitä se on, 40€?
Mitä LATENSSIA, kysyy harhaanjohdettu aasiakas.

Oma saunalahdessa onneksi softa sekoili väittäen etten voi vaihtaa liittymätyyppiä, koska laskutustapaa on muutettu. Mitä en tehnyt. Onneksi, olisi tullut kalliiksi. Kiitos.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Joo, soitin eilen aspaan vaihtaakseni megaisen mobiiliplussan puhepakettiin 5 megan kaistalla. Eipä onnistu, ja 24kk sopimusta on jatkettu vaihdettuani 384:n megaiseen. On se *****, alkuperäinen sopimus oli 24 kk, *******n tikku on maksettu! Onko nää tyhmiä vai mikä? Eikö kelpaa vanhan asiakkaan 13.90 kuussa lisää? Jos vaihdan liittymäni puhepaketiksi, 5M maksaa, mitä se on, 40 ?
Mitä LATENSSIA, kysyy harhaanjohdettu aasiakas.

Oma saunalahdessa onneksi softa sekoili väittäen etten voi vaihtaa liittymätyyppiä, koska laskutustapaa on muutettu. Mitä en tehnyt. Onneksi, olisi tullut kalliiksi. Kiitos.


Ainakin tuo jatko voisi tulla siitä, että PuhePaketissa liittymätyyppiä ei voi vaihtaa 12 kuukauteen.
Ykkönen on kyseessä megan multisimillä. Laittoivat vuoden lisää sopimukseen nostettuani nopeuden. Juu, ei käy. Hihat palaa ja käämit kärähtää näiden venkoilun kanssa. Vanhat asiakkaat on itsestäänselvyyksiä, uudet on ihanampia. LATENSSI!.

E. kolkytvuotta asiakkaana, HPY, radiolinja, elisa, saunalahti ja uudet asiakkaat saa 5 megaa samalle rahalla minkä maksan megasta. vittu, dna kutsuu
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Ykkönen on kyseessä megan multisimillä. Laittoivat vuoden lisää sopimukseen nostettuani nopeuden. Juu, ei käy.
-------
dna kutsuu


Sori, luulin kun tuolla kirjoitit aiemmin puhepaketista, että tarkoitit PuhePaketti-liittymätyyppiä. Ei ole ensimmäinen kerta kun älyän väärin juuri tuon asian.  :-

Tuosta dna:sta on keskustelua tuolla:
http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,9174.0.html
En tosissani ole vaihtamassa, samat siellä denalla on odotettavissa. Hyvin on pelittänyt. Ihmetyttää ja kummastuttaa vanhojen asiakkaiden dissaus, Uuno Kailaan sanoin; Olen verkon silmässä kala, en pääse pois. Ovat viiltävät säikeet jo syvällä lihassa mulla!
Mulla on puhekäytössä elisan liittymä ilman datapakettia, olisin jättänyt sen taustalle. 0.66€ perusmaksulla joutaa olemaan. Hommasin 3g puhelimen vihdoin, joskus reissussa saattaisi tarvita jotain sähköpostia, mutta pääasiallinen houkutin olisi 5 megaa samaan hintaan minkä nyt maksan megasta. 13.90 maksaisin lisää samalle firmalle kuussa, puhun tai en. Mutta ei. Ei voi, ei saa. Ja, kuten sanoin, nopeuden noston yhteydessä jatkoivat kytkyn kestoa, ei sovi. En kolmea vuotta maksa kahden vuoden sopimusta, järki sen sanoo.
Jostain syystä tänään Huawei tykittää täysillä palkeilla, kannatti uhota! ;D

Iso, melkein aikuinen firma käyttäytyy kuin pikkukakara hiekkalaatikolla.