Kysymys

Saanko uuden?

  • 12 heinäkuu 2009
  • 6 kommenttia
  • 697 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 71 kommenttia
Huawein kera tuli kaksi SIM-korttia. Kadotin toisen ja etsintäpartioista, kissoista, koirista, mummoista ja veljenpojista huolimatta se pysyy kadoksissa.

Saako uuden, paljonko maksaa? Jos saa, löydänkö kadonneen samalla hetkellä kun uusi napsahtaa postilaatikkoon?

Ois kiva tsekata säätiedot puhelimella. 😎

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Koska tuo kortti on hukkunut ja periaatteessa voinut joutua jollekin himokäyttäjälle, kannattaa kortti kuolettaa heti ja välittömästi.

GSM-liittymien katoamisilmoitukset sekä PUK-koodien kyselyt voit tehdä päivystysnumeroon (09) 4243 0404 (avoinna 24 h joka päivä)

Uusi SIM-kortti on maksullinen, taisi olla 7,40 tai 10,00 euroa. On muuten ihan kiitettävää käyttää noin monipuolista etsintäpartiota.  😉
Kun pistät tilaukseen uuden simmin niin varmasti löydät sen ennen kuin uusi sim on laatikossa. Vanha on vaan mitätön silloin... tai voi aspa varmaan herättää sen henkiin mutta sekin maksaa...  😉 😉
On ollut jo pitempään kateissa, ei ole laskussa näkynyt. Hommasin nyt vasta 3G luurin, tuli niinsanoakseni ajankohtaiseksi.
Kiitos huolenpidosta, laitan tilaukseen.
No nysse löyty, eino! 😎

No nysse löyty, eino! 8)


Sim-korttiko?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Kun pistät tilaukseen uuden simmin niin varmasti löydät sen ennen kuin uusi sim on laatikossa. Vanha on vaan mitätön silloin... tai voi aspa varmaan herättää sen henkiin mutta sekin maksaa...  😉 ;D


Kyllä se on kuollut. Kerran tapettu niin ei se elvytys onnistu.  😞
Soitin aspaan (vastasivat samantien!) , SIM piti kaivaa mokkulasta ja lukea numero, lupasivat lähettää uuden. Maksaa muistaaksensa n. kympin. Elisa shopista saa kuulema myös.