Vastattu

samsung galaxy tab3

  • 3 lokakuu 2015
  • 1 kommentti
  • 594 katselukerrat

Minulla samsung galaxy tab3 ja 4G sim-kortti. Miten saan mobiilidatan toimimaan Keski-Euroopassa? Riittääkö se, että laitoin asetuksissa Dataverkkovierailu kohtaan ruksin?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 3 lokakuu 2015, 14:26

Muistaakseni liittymän asetuksissa pitää olla ulkomaankäyttö sallittu, jotta yhteyden muodostaminen onnistuu Suomen rajojen ulkopuolella.Suosittelen kuitenkin käyttämään hotellien, ravintoloiden/kahviloiden ja muiden julkisten tilojen ilmaisia WLAN -yhteyksiä mobiilidatan sijaan. Jatkuva mobiilidatan käyttö ulkomailla voi saada aikaan (ei niin) kivan laskun.Kävin Berliinissä noin kuukausi takaperin ja ilmaista WLAN -yhteyttä oli tarjolla lähes kaikkialla. Mobiilidatalle ei ollut mitään tarvetta viikon reissun aikana.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Muistaakseni liittymän asetuksissa pitää olla ulkomaankäyttö sallittu, jotta yhteyden muodostaminen onnistuu Suomen rajojen ulkopuolella.

Suosittelen kuitenkin käyttämään hotellien, ravintoloiden/kahviloiden ja muiden julkisten tilojen ilmaisia WLAN -yhteyksiä mobiilidatan sijaan. Jatkuva mobiilidatan käyttö ulkomailla voi saada aikaan (ei niin) kivan laskun.

Kävin Berliinissä noin kuukausi takaperin ja ilmaista WLAN -yhteyttä oli tarjolla lähes kaikkialla. Mobiilidatalle ei ollut mitään tarvetta viikon reissun aikana.

Osallistu keskusteluun