Kysymys

Saunalahti Kelpo, käyttöraja 3gt/kk

  • 19 marraskuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 981 katselukerrat

Tämmönen "Soneran fiksunetti" -kopio.

http://saunalahti.fi/mobiililaajakaista/kelpo.php

Eikö hinta voisi olla vaikka 7,95e/kk? Hieman kallis, suhteessa rajoitteisiin.

Kun tuo 3 gt käyttökatto napsahtaa aika äkkiä vastaan, kun automaattiset päivitykset haukkaa yllättävän paljon kaistaa. 1,95e/gt.... lisämaksusta.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Seurasihan Elisakin tällä kertaa Soneran esimerkkiä. Olenkin mielessäni nälvinyt tätä Soneran päätöstä, mutta taidan ottaa takasin.

11,90e kuulostaa todella suolaiselta hinnalta pelkästä 3 gigatavusta. Miksi ei tulisi markkinoille liittymää, joka olisi hinnoiteltu esim 1 /gigatavu mukaan. Se olis "reilumpaa" vaikka ei näitä oikein laajakaistoiksi voi enää tämän jälkeen kutsua jos datakatot tulevat käyttöön.

Määräaikaisiin sopimuksiin nyt ei tule muutoksia vuosiin ja jos tulisi, niin sopimuksen saisi sen perusteella irtisanottua.

Taitaa olla sarkasmi kukkinut kun ovat nimeä päättäneet. Liittymän nimi voisi olla vaikka Kelvoton.

Volyymihinnoittelusta tulee kyllä mainio rahastusautomaatti näin tulevaisuudessa ja parin vuoden päästä Saunalahti tuskin tarjoaa mitään rajoittamatonta mobiililaajakaistaa. Sääli.  😉
Käyttäjätaso 2
Näyttäisi normaali nettiselailu käyttö olevan n. 8Gt/kk, puhelin + 2 x multisim, kahdessa koneessa. Ja tuo käyttö vain netin selailua, ei verkkopelejä, waretusta yms.

Osallistu keskusteluun