Kysymys

SAUNALAHTI NOPSA+TOIMITUSAIKA


  • Kommentaattori
  • 287 kommenttia
Pieni kysymys saunikselle. Tilasin 04-04-2010 netin kautta nopsan kerta halusin kokeilla miten hyvin se toimii. Paketissa kuin on tuo 2-viikon kokeiluaika. Nopsaa ei kyllä ole näkynyt. Kún nopsaa ei näkynyt niin menin ensiksi oma.saunalahti sivulle ja siellä oli ilmoitus että pitää ottaa yhteys aspaan. Osoitetiedoissa oli jotan sekavaa. (PL OSOITE) Tämä ilmoitus olisi pitännyt lähettää minulle alunperin sähköpostiin joka oli tilaustiedoissa mukana. Bastu ei sitä kuitenkaan tehnyt? No soitin aspaan ja sain asian hoidettua. PL osoite ei ollut mikään este. 16-04-2010 soitin taas aspaan ja kysyin että missä nopsa viipyy? Asia tarkistettiin ja ilmoitettiin että kaikki oli ok. Luotonvalvonta oli antanut pyhän siunauksensa ja kaikki piti olla ok. Mutta nyt nopsaa oli taas niin vähän varastossa. Lupasivat kuitenkin lähiaikoina lähettää. Muuten kyllä tommoinen toiminta ottaisi kuppiin mutta onneksi on tuo bastun prepaid mokkula koneessa. Mutta se kyllä on kummalista että bastu ei ottanut yhteyttä s-postilla? Itse piti soittaa ja hoitaa asiat kuntoon. Jos en olisi ollut oma.saunalahti sivulla kurkistamassa niin en olisi saanut ikinä edes tietää että bastu haluaa minuun yhteyden. S-postin luen joka ikinen päivä. Vertailuksi voin ottaa Tele-Finlandin mokkula tilauksen. Koko homma hoitui 3-arkipäivässä eikä tarvinnut edes soittaa tai mailata mitään Tele-Finlandin aspaan. Koko homma 3 päivässä netin kautta. Valitettavasti niin Tele-Finlandin mokkula oli täysi susi. Meni paluupostissa takaisin. Mutta toimituksessa ei ollut mitään vikaa. Siitä bastu voisi otta esimerkkiä. Yhden s-postin lähetin asiasta bastulle noin 1 1/2 viikkoa sitten. Vasta tänään 17-04-2010 sain vastauksen josta ei ollut mitään apua. Nopsa on tuolssa. Joopa joo mutta koska? Olisko Herra P:llä anttaa kommenttia? ASIAKASNUMERO:17937980

105 kommenttia

Käyttäjätaso 1
joo tilasin viimeviikolla ton nopsa plussan multisimillä niin lähettivät E160E en oo avaamassa koko pakettia kun toi tukee vaan sitä 3,6Mbit voikohan ton käydä jossain elisa shopitissa vaihtamassa lähetin kyllä jo asiakaspalveluun viestejäkin mut ei niillä ole aikaa vastaillakkaan.
Soita asiakaspalveluun,niin saat nopeammin vastauksen.Viesteihin vastausaika on varmaankin vähintäin viikko tällä hetkellä.

Lisätietoa tuolta

http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,13807.15.html
Käyttäjätaso 1
jooh tämä selvensi 😃
kun oma.saunalahti sivuilla lukee tilauksen kohdalla "toimitettu" mutta postin seuranta koodi ei löydä koko lähetystä, niin olisiko mokkula jo mahdollisesti haettavissa postista.

kun oma.saunalahti sivuilla lukee tilauksen kohdalla "toimitettu" mutta postin seuranta koodi ei löydä koko lähetystä, niin olisiko mokkula jo mahdollisesti haettavissa postista.


Se tarkoittaa että se paketti on käsitelty saunalahdella, mutta ei välttämättä ole vielä viety saunalahdelta postiin.

Lisäksi saunalahti todennäköisesti lähettää nuo tikut economylla, joten ne ei ihan seuraavaksi päiväksi välttämättä kerkeä lähipostiin.

Osallistu keskusteluun