Vastattu

Saunalahti Prepaid Erikoispainos (Micro-SIM) saldon lataus iPadilla

  • 4 marraskuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 2054 katselukerrat

miten voi ladata saldoa ipadilla Saunalahti Prepaid Erikoispainos (Micro-SIM) liittymään r-kioskista ostetusta latausetelistä? pankin kautta taitaa onnistua verkkosivuston kautta? tiedän että tekstiviestillä onnistuu mutta minun ainut micro-sim puhelin iphone on dna kytky eikä näin ollen hyväksy saunalahden simmiä. lisäksi ipadini on otterbox defender suojakotelossa jota en ihan huvikseni viitsi avata (työläs)

sitten sellainen kysymys Saunalahti Prepaid Erikoispainos (Micro-SIM) liittymän veloituksesta. meneekö vuorokausi veloitus vaikka ei käyttäisi mobiilidataa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 4 marraskuu 2013, 16:52

Lataus tosiaan onnistuu myös R-kioskilla suoralatauksena, mikäli muistat liittymänumerosi, Scarpian mainitsemien lataustapojen lisäksi 🙂
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
No eikö kellään kaverillasi ole lukitsematonta luuria milä sen saldon voisi ladata liittymääsi? Voit mennä myös elisa shopittiin, varmaan ne siellä lataa sen lipukkeen liittymääsi.

Vuorokausiveloitus ei tietenkään mene jos dataa ei käytä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
R-kioskin lataussetelin tosiaan saa aktivoitua itse VAIN tekstiviestillä. Soitto asiakaspalveluun auttaa myös, täältäkin päästä se voidaan hoitaa. Voit myös poikkeuksellisesti lähettää latauslipukkeen numeron ja liittymänumerosi minulle yksityisviestinä niin aktivoin sen puolestasi.

Jatkossa lataus kannattaa suorittaa netistä (lataa.saunalahti.fi) tai Otto. -automaatilla!
En ole kokeillut, mutta R-kioski ainakin mainostaa, että siellä voi ladata saldoa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Lataus tosiaan onnistuu myös R-kioskilla suoralatauksena, mikäli muistat liittymänumerosi, Scarpian mainitsemien lataustapojen lisäksi 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
R-Kioskilla ei taida onnistua latauslipukkeen lataus, vai?

Osallistu keskusteluun