Vastattu

Saunalahti prepaid perhenetti ja tulo Suomeen

  • 16 joulukuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 1283 katselukerrat

Moi,asun ulkomailla ja syyskuussa 2014 ollessani ostin käyttööni Saunalahti prepaid perhenetti paketin.Toimi hyvin ja olin tyytyväinen.

Olen tulossa ensi viikolla taas Suomeen ja aloin katselemaan uuden mobiilinettipaketin lataamista tuohon mokkulaan.Haluan rajattoman nettikäytön ja kysynkin voinko nyt ostaa 19,90 maksavan 4G paketin netistä tähän liittymään?Itselläni on nyt 4G puhelin käytössä täällä ulkomailla. Onko ainoastaan mahdollista ostaa yhden kuukauden paketti vai voiko myös 2 viikon paketin saada? En aina ole 30 päivää Suomessa...

Siis jouluksi Suomeen,mutta ei ilman nettiä pls...
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kingsize 16 joulukuu 2014, 21:12

Prepaid nettipaketeista löyty edellä mainitsemasi Mobiililaajakaista 4G paketti mikä soveltuu käyttöösi juuri kuten olit ajatellut. Hinta on tuon 19,90€/kk. Tuonpaketin voit ostaa esim. Prepaid latauspalvelun kautta, tai esim. R-kioskin kauttaostamalla 20e lataussetelin, lataamalla tuon rahasumman Prepaid liittymälle ja tämän jälkeen lähettämättä teksitiviestin DATA50M numeroon 15020. Tuolloin nettipaketti aktivoituu.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Prepaid nettipaketeista löyty edellä mainitsemasi Mobiililaajakaista 4G paketti mikä soveltuu käyttöösi juuri kuten olit ajatellut. Hinta on tuon 19,90€/kk. Tuonpaketin voit ostaa esim. Prepaid latauspalvelun kautta, tai esim. R-kioskin kautta

ostamalla 20e lataussetelin, lataamalla tuon rahasumman Prepaid liittymälle ja tämän jälkeen lähettämättä teksitiviestin DATA50M numeroon 15020. Tuolloin nettipaketti aktivoituu.
Kiitokset nopeasta vastauksesta ja ryhdympä samantien hoitelemaan asian kuntoon. Mieheni ja minä kun kumpikin sitä nettiä tarvitsemme Suomessa ollessa niin päädyin tuohon perhenettiin.
Hyviä Jouluja ja toivottavasti kaikki toimii sitten heti saavuttuamme!
Moi ja hyvää jouluaaton iltaa!

Saavuttu Suomeen ja laitoin mobiiliprepaid perhenettireitittimeni päälle.Macbookini ja Iphone 4 toimivat hienosti kuten syyskuussakin mutta kun kerran olisin halunnut käyttää Iphone 6;ni täällä ollessani.Laitteeni kysyy salasanaa mutta Huawei reitittimeni Wifi key ei kelpaa. Mistähän on kyse?