Vastattu

Sierra Wireless AirCard 762SNäytä ensimmäinen kirjoitus

205 kommenttia

Hei!

Kiitos hyvistä vinkeistä, jotka jaksoin lukea Sierran suhteen ja anteeksi, jos tästä on jo olemassa tietoa, mutta kysyn silti, koska ei ole ainakaan tuoretta tietoa ja kyseessä on laitekysymys.

Oletteko etsineet Sierralle muuta kuin sen omaa telakkaa jakamaan WLAN:ia?

Ainakin meillä parikerroksisessa hirsitalossa ja tontilla tuo itse laitteen oma WLAN ei oikein jaksa painaa hyvää "kuuluvuutta" kuin aika liki mokkulaa kerrosten välillä menee vauhti alle puoleen. Tekisi mieli ostaa joku reititin, joka antenneineen olisi nimenomaan tehokkaampi kaistan jaossa eteenpäin, mutta en ole löytänyt merkkiä, joka toimisi tuon kanssa johdolla liitettynä, mitä pidän parhaana vaihtoehtona laitteiden välillä, koska kuvitelmani on, että piuha on tuossa välissä kuitenkin piuha ja USB-johtoa käyttäen voisi kytkeä Sierran oman WLAN:in pois. Onko järkeilyssäni järkeä?

Etukäteen vinkeitä kiitollisena.

Uti 53
Oletteko etsineet Sierralle muuta kuin sen omaa telakkaa jakamaan WLAN:ia?

Ainakin meillä parikerroksisessa hirsitalossa ja tontilla tuo itse laitteen oma WLAN ei oikein jaksa painaa hyvää "kuuluvuutta" kuin aika liki mokkulaa. Kerrosten välillä menee vauhti alle puoleen.
---
en ole löytänyt merkkiä, joka toimisi tuon kanssa johdolla liitettynä

Uti 53

Pieni täsmennys, koska ilmaisin asian epäselvästi! Siis en ole löytänyt reititinmerkkiä joka LUPAISI yhteensopivuutta, siis niiden yhteensopivuuslistoilta ei löydy tuota Sierra 762s-laitetta - en siis ole yhtään reititintä kokeillut!

t. Uti53
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Yhteensopivuus voi olla reitittimen firmwaresta kiinni, ja silloin saattaa apu löytyä esim. OpenWRT:stä. Kannattaa tutustua http://ofmodemsandmen.com/supported.html -sivuilla olevaan listaan yhteensopivista reitittimistä.

Ja vaikkei modeemilistalla olekaan AC762S:ää, niin todistetusti toimii noilla kaikilla ROOterin versioilla (HM, MW, GO). Esim. tällä hetkellä käytössä oleva TP-Link Archer C7 + Golden Orb -yhdistelmä osaa käyttää modeemina myös tuota Sierraa. Nopeus ei tietenkään päätä huimaa, kun Sierran usb-nopeus on rajoitettu.
käytössä oleva TP-Link Archer C7 + Golden Orb -yhdistelmä osaa käyttää modeemina myös tuota Sierraa. Nopeus ei tietenkään päätä huimaa, kun Sierran usb-nopeus on rajoitettu.
Millaisiin lukuihin se usb-nopeus on rajoitettu, kun meillä ei LTE anna juurikaan yli 30 Mb nopeuksia.

t. Uti53
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
65 Mbit/s, tai jotain sitä luokkaa. Kun verkot omissa käyttöpaikoissa antavat lähemmäksi maksimeita (150/50), niin Sierra onkin jäänyt lähinnä testikäyttöön, koska sillä saa verkon/yhteyden toiminnasta edelleen parhaan infon.

Osallistu keskusteluun