Vastattu

"SIM-kortti ei ole provisioitu"

  • 31 October 2016
  • 4 kommenttia
  • 5773 katselukerrat

Siirryin tänään kiinteästä laajakaistasta mobiilireitittimeen. Nettiyhteys oli vähän aikaa katkolla.
Mikä mahtaa olla syynä, että iPADillä katkesi nettiyhteys samanaikaisesti. Miten toimin, että saan tablettini taas mukaan kolmen laitteen koplaan? Joudun jatkuvasti toisessa paikassa käyttämään iPhonea yhteyspisteenä tabletille, mutta nyt ei sekään onnistu, vaan tulee ilmoitus "SIM-kortti ei ole provisioitu". Mitä tapahtui tabletin SIMille? Miksi se on pudonnut pois kuviosta? Tästä ei ollut puhetta ElisaShopissa kun tein muutoksen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 24 November 2016, 14:01

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Kysymys 1: Miksi siirryit kiinteästä laajakaistasta mobiiliin?
Kiinteä laajakaista tarjoaa (lähes) aina vakaamman yhteyden kuin mobiililaajakaista.

Kysymys 2: Voitko tarkentaa tätä lausetta/kysymystä: "Mikä mahtaa olla syynä, että iPADillä katkesi nettiyhteys samanaikaisesti."? Tarkoitatko, ettei iPad saa nettiyhteyttä nyt kun kiinteää laajakaistaa ei ole?

Kysymys 3: Myös tämä "Miten toimin, että saan tablettini taas mukaan kolmen laitteen koplaan?" kaipaisi tarkennusta..
Hei
Näin vastauksesi kysymyksineen - kiitos - eilen ollessani matkalla iPhonelta ja odotin että pääsen kotiin isomman näytön ääreen takaisin. Matkalla ei ollut mukana iPadia juuri ylläkertomastani syystä. Toki sillä olisi päässyt WI-FI verkkoihin, mutta paikoissa joissa myös usein olen, tarvitaan iPhonen yhteyspiste ja juuri tämä ei enää pelitä.

Kysymyksesi 1:
Minulle ehdotettiin tutun myyjän toimesta ElisaShopissa siirtymistä "nopeampaan" ja halvempaan mobiilireititin -systeemiin kiinteän laajakaistan lisäksi. Olin puhelimeni liikamaksujen vuoksi asioimassa.
Syynä siirtymiseen myös se, että joudun jatkossa työskentelemään koneella paikassa, jossa reititin vaikutti erinomaiselta vaihtoehdolta. Olen jo nyt ikävä kyllä todennut mobiiliyhteyden epävakautta ja suunnatonta hitautta.

Kysymyksesi 2:
iPAD on nyt kotona WI-FI yhteydessä, mutta jo huoneesta toiseen meneminen katkaisee yhteyden. Ja kun iPhonea ei saa yhteyspisteeksi, olen jo tosi harmissani.

Kysymyksesi 3:
Kolmen laitteen koplauksella tarkoitan, että kaikki iLaitteeni (läppäri, tabletti ja puhelin) synkkaavat. Nyt yöllä kotiin palauttuani huomasin, että iCloudille on myös jotain tapahtunut , kuvake kertoo, että iCloud kaipaa evästeitä. Nyt tämä kolmen "koplaus" toki jo onnistuu, kun olen samassa huoneessa, jossa reititin on, mutta kun tästä kävelen normiseinän taakse keittiöön, tipahtaa iPad pois.

Olen menossa tänään iltapäivällä ElisaShopiin kyselemään. "SIM-kortti ei ole provisioitu" - ehkä se oli kytkyssä irtisanomaani laajakaistasopimukseen... Nyt painaa taas jo lähtö päälle.
Yllä kirjoitusvirhe: ...."kiinteän laajakaistan lisäksi." Pitää olla: "....... kiinteän laajakaistan sijaan."
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Olen menossa tänään iltapäivällä ElisaShopiin kyselemään. "SIM-kortti ei ole provisioitu" - ehkä se oli kytkyssä irtisanomaani laajakaistasopimukseen... Nyt painaa taas jo lähtö päälle.

Tuosta tässä luultavimmin on ollut kyse. 🙂