Kysymys

sim-kortti rikki

  • 15 syyskuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 1763 katselukerrat

Kyse on prepaid liittymästä mikä ei yhdistä, on otettu yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla heidän mukaan kaikki on ok. on kokeiltu eri koneissa sekä eri tikulla, ei vaan yhdistä , olen siis rajannut vian sim korttiin, tiedonsiirtopakettia on tähteellä lokakuun alkuun saakka ja tikku on ollut viikon jo käyttämättä, asiakaspalvelu sanoi että saldon tulisi olla yli 1,9 mutta kun toinen liittymä toimii ihan täydellisesti ja sen saldo on 5 senttiä. Mikä neuvoksi, pitääkö vaan ostaa uusi liittymä ja jättää tuo tiedonsiirtopaketti omaksi tappioksi? Voin sanoa että n ole tällä hetkellä kamalan tyytyväinen asiakas.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Rekisteröityykö se simmi verkkoon tikussa ollessaan (esim. 3G:llä harvakseen vilkkuva sininen, jos Huawein tikku)? Jos rekisteröityy ja asetukset ok, niin silloin liittymässä jotain häikkää. 

Jos ei rekisteröidy, niin onko kortin kosketuspinnoissa kulumisen merkkejä? Jonkin kortin on saanut toimimaan muutaman kuukauden ajaksi laittamalla teipinpalan kortin selkäpuolelle. Auttaa silloin, jos kulumisen takia "tekee löysää".
Kyllä se sininen valo vilkkuu tosiaan tänään vastasivat sähköpostilla että liittymä näyttäisi olevan ok. tekstiviestin lähettää myös tuo liittymä ja ottaa vastaankin ihan hyvin.  
Eli kaikesta huolimatta littymä ei toimi ja niinpä sitten hankin uuden liittymän, tappiota tuli 24.90 kuukausipaketista ja uuden liittymän hinta. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tarvittais rautaista sim-korttitietoutta: Voiko sim-kortti olla sillä tavalla rikki, ettei data liikahda, jos kortti kuitenkin rekisteröityy normaalisti verkkoon ja tekstiviestien lähetys/vastaanotto toimii?!?! Kokemuksia kaivataan, ei sini-oranssi-mutuilua...

Toimiko se liitymä missään vaiheessa tuon tilatun datapaketin aikana? Tarkistitko jossain vaiheessa STATUS-tekstarilla ongelmien ilmiintymisen jälkeen, miltä liittymän tiedot näyttää?

Rahaa se on tuokin - ja v_tukset päälle -, joten en jättäisi sikseen...
status keroti sen että liittymän datasiirtopaketti on lokakuun alkuun asti voimassa. Asiakaspalvelu ei osannut sanoa yhtään mitään muuta kun tuon saldo homman mutta kun on toinen tikku tosiaan missä on saldoa tasan 5 senttiä niin ei sekään oo mikään syy. tikku lakkasi kesken päivän toimimasta. Minkäs tälle voi, ei sitten mitään kun ei toimi niin ei toimi. liittymää on kokeiltu toisessa tikussa sekä toisessa koneessa, sinistä vilkuttaa ja tekstarit lähtee ja tulee, harmittaa, kiukuttaa mutta ei voi muuta kuin niellä katkera kalkki ja toivoa että uusi liittymä toimii paremmin. 

ä

Osallistu keskusteluun