Vastattu

Smart TV ja reititin TP-link TL-MR6400

  • 2 heinäkuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 1457 katselukerrat

Ostin uuden tvLg 50 uf 830v äly tv. Reititin TP-link TL-MR6400. Molemmat laitteet päivitetty tänään ja katkottu virtaa pois ja päälle moneen kertaan. No ni, tv löytää TP-linkin hyvin ja verkon singaali hyvä, kun yhdistän tv.ssä netin päälle rupee hakeen ja hakeen , sit ilmoittaa , TARKISTA DNS YHTEYS, OTA YHTEYS VERKON TARJOJAAN. Kaikki dns ja muut ip.osoitteet on 100% oikeat . MIKÄHÄN NY TÄLLÄ KERRALLA MÄTTÄÄ?????????. ei YMMÄRRÄ. ps. KOKEILIMME KAVERIN DNA REITITINTÄ. LÖYSI HETI, JA KAIKKI PELITTI NIINKU PITI. Voi tätä tekniikan ihanuutta.

Terv. Pekka
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi linnanmaa1950 4 heinäkuu 2016, 07:38

Näin on, vien TP_LINKIN tänään vaihtoon, katotaan mitä vaikuttaa jos vaihtavat .Palaan asiaan
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Toimiiko netti millään laitteella, vai rajoittuuko ongelma vain tuohon TV:hen? Koeta laittaa DNS palvelimen osoitteeksi vaikka 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 (Googlen), ei pitäisi niistä kiinni jäädä toimimattomuus.

Kerro myös, mikä TV on käytössä ja mitä yrität tehdä?
Moro. Juu kyllä netti pelittää ,siis tp-link reititin jakaa nettiä hyvällä singnaalilla pc, 2 puh. tabletti. Nopeus vaihelee 5-15 Mb. ,ongelma on vain tv:ssä, Tv on LG 4 k webos2 käyttis malli uf 803. Yritän saada netin päälle tv:ssä.Siis vielä tv. löytää tp-linkin hyvin jonka myös ilmoittaa ruudulla. Vaan kun yhdistän vaikka yutube:n ni ilmoittaa ko. vaikeudet. PS. Kokeiltiin reititintä DNA haki automaattisesti kohdalleen ja netti pelitti kuin pc:sä eli tosi hyvin .
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Moro. Juu kyllä netti pelittää ,siis tp-link reititin jakaa nettiä hyvällä singnaalilla pc, 2 puh. tabletti. Nopeus vaihelee 5-15 Mb. ,ongelma on vain tv:ssä, Tv on LG 4 k webos2 käyttis malli uf 803. Yritän saada netin päälle tv:ssä.Siis vielä tv. löytää tp-linkin hyvin jonka myös ilmoittaa ruudulla. Vaan kun yhdistän vaikka yutube:n ni ilmoittaa ko. vaikeudet. PS. Kokeiltiin reititintä DNA haki automaattisesti kohdalleen ja netti pelitti kuin pc:sä eli tosi hyvin .Eli herjaa virhettä, vaikka määrittelisit manuaalisesti nuo DNS-palvelimien osoitteet?
Näin on, vien TP_LINKIN tänään vaihtoon, katotaan mitä vaikuttaa jos vaihtavat .Palaan asiaan
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Näin on, vien TP_LINKIN tänään vaihtoon, katotaan mitä vaikuttaa jos vaihtavat .Palaan asiaanMäärititkö siis manuaalisesti osoitteet, niin TP Linkin päässä kuin ihan televisiossa?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Hyviä vinkkejä onkin jo tullut, mutta vaihdoin vielä otsikkosi asiallisemmaksi ja ongelmaa paremmin kuvaavaksi. Oletko saanut homman pelittämään?
Mullakin oli vastaava ongelma ko. reitittimen ja Samsungin QLED smart tv:n kanssa. Kaikki muut laitteet toimii reitittimen kans normaalisti, mutta tv:ssä ei yhdistäny mm. Areenaan ja Ruutuun. Netflix toimi moitteetta. Puhelimella kun yhdisti niin kaikki toimi.

Syötin telkkarin verkkoasetuksiin käsin operaattorin DNS osoitteen ja ongelma ratkes tällä. Osoite löyty googlaamalla. Nyt toimii kaikki sovellukset normaalisti kun on reitittimellä yhteydessä.

Osallistu keskusteluun