TP-LINK MR3420 ja HUAWEI E3276

  • 9 kesäkuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 263 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Otsikossa olevilla 4G tarvikkeilla ollaan menty jo pitkään. Nyt kuitenkin tilanne se että kyllästyttää tää netin hitaus ja olis kiva saada nopeampi netti. Meillä kotona ongelmana on aina ollut heikko signaali niin puhelimessa kun mobiililaajakaistassakin. Suositelkaa siis uutta laitteistoa tai kenties jotain signaalin vahviketta 😉

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Otsikossa olevilla 4G tarvikkeilla ollaan menty jo pitkään. Nyt kuitenkin tilanne se että kyllästyttää tää netin hitaus ja olis kiva saada nopeampi netti. Meillä kotona ongelmana on aina ollut heikko signaali niin puhelimessa kun mobiililaajakaistassakin. Suositelkaa siis uutta laitteistoa tai kenties jotain signaalin vahviketta ;)Toivottavasti sinulla ei ole määräaikaista sopimusta? Tai jos on, niin nopeus alle sopimusehtojen alarajan. Ennen kalliita investointeja laitteisiin tai antenneihin, selvittäisin miten muut operaattorit toimivat käyttöpaikassasi. Joskus vain vaihtamalla muualle voi tilanne parantua, eikä kauheasti maksa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Niin unohdin tosiaan laittaa että operaattorin vaihto ei ole vaihtoehto. Ja juurikin eilen jatkoin sopimusta eli näillä mennään. Laite ehdotuksia?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Niin unohdin tosiaan laittaa että operaattorin vaihto ei ole vaihtoehto. Ja juurikin eilen jatkoin sopimusta eli näillä mennään. Laite ehdotuksia?Voi voi, jos sovit etäkauppana, niin 14pv peruutusoikeus pääsääntöisesti. Eikä kyllä pitäisi enää määräaikaisuuksia olla tarjolla, vain hintalupauksia. Mitä on käytännön yhteysnopeutesi?

Kannattaa kysäistä Palstatiimiläisiltä yksityisviestinä verkon tilannetta. Tarkista, onko palstaprofiilisi tietoihin lisätty asiakasnumero, lisää se niin voivat Elisan puolelta tutkia tilannetta.

Jos ja kun ei parannusta ole tulossa sinne, ei operaattoriuskollisuutta mitenkään erityisesti palkita...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Joo nakkaa vaan jellona37n Palstatiimiä yksityisviestillä (elisa.to/viestipalstatiimille) niin voidaan tutkia verkon tilanne tarkemmin ja katsoa miten lähdetään ratkomaan tilannetta 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Heikoltahan tuo näyttää eli DOWNLOAD 7.59 ja UPLOAD 1,29. Ja kyseessä on 4G super liittymä. Mä syytän nyt kyllä tätä meidän taloa tästä huonosta liittymästä. Täytyypä kysellä palstatiimiläisiltä neuvoa mutta edelleen otan niitä laite ehdotuksia vastaan :8
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Heikoltahan tuo näyttää eli DOWNLOAD 7.59 ja UPLOAD 1,29. Ja kyseessä on 4G super liittymä. Mä syytän nyt kyllä tätä meidän taloa tästä huonosta liittymästä. Täytyypä kysellä palstatiimiläisiltä neuvoa mutta edelleen otan niitä laite ehdotuksia vastaan :8Tuo laitteisto ei mulle tuttu, näkeeköhän signaaliarvoja mistään? Tikku koneeseen suoraan kiinni ja Lte Watch? Voihan toki lisäantenneilla parantaa nopeuksia huomattavasti, jos vain ongelmana heikko signaali.

Kerroit, ettei puhelinkaan toimi sisätiloissa hyvin? Miten sitten ulkona, nopeutuuko huomattavasti? Erityisesti uudet energiatehokkaat talot blokkaavat myös hyvin matkapuhelinverkon signaaleja.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Heikko signaali on tässä tapauksessa se homman nimi tosiaan. Talot on rakennettu vuonna -88 ja tänä vuonna peruskorjattu. Signaalissa ei puhelimen osalta ainakaan mitään vikaa kun ulos menee. Lähimpään Elisa tolppaan tästä on n.300m.

Osallistu keskusteluun