Vastattu

uusin mobiililaajakaista versio?

  • 8 syyskuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 1012 katselukerrat

Mistä voi ladata uusimmman tai vanhemman version Mobiililaajakaistasta?

En pysty käyttämään tikkua enää vanhalla windows7 koneella, koska asennus kaatuu BEC Helper Serice ei käynnisty kohtaan.

Eikö samaa tikkua voi käyttää win 8 ja win7 koneissa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kimppikoo 8 syyskuu 2014, 09:32

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
http://asiakastuki.saunalahti.fi/aihe/sl-ladattavat/2/
no en uskalla sitä kuitenkaan ladata kun tää 8 kone vielä toimii, jos jotain menee pieleen niin sitten ei toimi enää mikään kone netissä. Mulla on vain 2g yhteys, joten ei mulla ole tarvetta päivittää ohjelmistoa, mutta ihmettelen vaan miksei tolle win7 koneelle voi enää Mobiililaajakaistaa asentaa?

Pakko kai hankkia joku toinen ratkaisu kun on liian haastavaa tää tikulla nettiin meno nykyään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Kannattaa hankkia tikun sijaan ns. MiFi "mokkula". Eli pieni tukiasema, jossa on sisäänrakennettu 3G / 4G modeemi ja akku. Tietokoneet yhdistetään sitten WLAN-yhteydellä tähän laitteeseen langattomasti ja ei vaadita mitään ajureita tms. koneelle. Ja samaa yhteyttä voi sitten käyttää useammallakin tietokoneella yhtäaikaa.

Tai jos on haastavia olosuhteita verkon suhteen, niin nämä laitteet usein toimivat pelkkää tikkua paremmin tai ainakin niihin saa osaan sitten lisättyä ulkoisen / ulkoiset antennit.

Saunalahden sivuilla on joitakin malleja: https://kauppa.saunalahti.fi/#!/laitteet/muut-laitteet
Entä jos hankkisin puhelimen jossa ois kaistaa mitä voisi jakaa läppärille? Pystyykö jotkut älypuhelimet myös jakamaan laajakaistaa?
Käyttäjätaso 7
heleny kirjoitti:
Entä jos hankkisin puhelimen jossa ois kaistaa mitä voisi jakaa läppärille? Pystyykö jotkut älypuhelimet myös jakamaan laajakaistaa?

Pystyy. Mutta silloin puhelin pitää olla koko ajan lähellä, ja puhelimen muu käyttö on (puhelimesta riippuen) vähän niin ja näin, ja pitkään jatkuvassa käytössä se pitää saada piuhan päähän, kun netin jako tyhjentää akun helposti muutamassa tunnissa (puhelimesta riippuen, tietysti).

Vähäiseen, reissun päällä tapahtuvaan käyttöön se on siis kuitenkin ihan toimiva vaihtoehto. Sen sijaan pysyvämpään käyttöpaikkaan suosittisin erillistä reititintä, se on niin paljon helpompi, kun se voi olla käytännössä koko ajan päällä.