Vastattu

Vaadimme julkista IP-osoitetta myös 4G-liittymiinNäytä ensimmäinen kirjoitus

257 kommenttia

Avattu on sekä TCP, että UDP ja testerillä tsekattu, että molemmat ovat auki.
Samalla on tullut myös huomattua, että julkiseen IP:seen vaihdettua netistä on tullut myös hieman hitaampi. Esim. Youtube-videot eivät bufferoidu läheskään yhtä nopeasti ja joillekkin videoilla heittää automaattisesti laaduksi 480p, vaikka ennen IP:n vaihdosta julkiseksi, laatu oli automaattisesti 720p. Olisikohan tähän mitään selitystä/mahdollista korjausta?
Tänään reitittimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen huomasin, että PS4 ilmoittaa NAT:iksi 2, eli homma taisi onnistua. Olen käynnistellyt reititintä monta kertaa tässä viikon aikana uudelleen, mutta kuin taikaiskusta NAT päättikin tänään muuttua. Ihme juttu 😮
Uppia tähän :)

Onko joku muu huomannut että nopeus/viiveet hidastuisi Julkisella ip:llä?

Olin jo ottamassa käyttöön palvelua mutta nettipelaajana tuo olisi huolestuttavaa :)

Luulisi että kun jätetään yksi muunnos pois, nopeus ennemminkin paranisi 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? En ole huomannut vaikutusta, julkinen IP ollut käytössä ~6kk.
 • Nostan nyt vanhaa aihetta.

  Eli onko tilanne nyt niin, kun minulla on MultiSIM Mobiililaajakaista Plus palvelu ja Mobiililaajakaista Plus 4G liittymä niin julkista IP osoitetta ei ole mahdollista saada käyttöön? Ainakaan oma saunalahdesta en löytänyt tuota kohtaa aktivoitavaksi/tilattavaksi.

  Yksi sim kortti siis puhelimessa ja toinen kortti tuossa Huawein b315 reitittimessä, josta tulee johto koneeseen. Netti kyllä toimii hienosti mutta valittaa "Strict Nattia" joissain peleissä. Uusi sopimus kyseessä ja nopeus on 50. 

  Mikä olisi helpoin ja paras ratkaisu jos julkista IP osoitetta ei ole mitenkään mahdollista saada tämmöisellä yhtälöllä? Onpas vaikeeta nykyään näitten kanssa....
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Näin se muistaakseni meni. Vanhoihin multi-sim liittymiin ei saa rahallakaan julkista ipv4 osoitetta.

  Osallistu keskusteluun